Kanye West face presiuni pentru a se împăca cu Kim Kardashian după ce diva a pus capăt unei idile de 9 luni cu Pete Davidson

07.08.2022, 15:46

Părea să fie visul de tinerețe al iubirii, dar totul s-a terminat pentru Kim Kardashian și Pete Davidson. Zeița  TV a pus capăt romantismului fulminant de nouă luni, în timp ce fostul ei soț Kanye West se mobilizează pentru a o recâștiga. “Va fi nevoie de un efort uriaș din partea lui pentru a o recâștiga. El nu crede că este imposibil. În ultimele săptămâni s-au înțeles foarte bine.”

Mama a patru copii l-a cunoscut pe Pete atunci când a fost invitată la emisiunea americană Saturday Night Live, iar acesta a devenit în scurt timp un membru de bază al “klanului” ei.

Dar rapperul Kanye a fost un ghimpe constant în calea lor, denigrându-l public pe Pete și împărtășind mesaje între ei pe rețelele de socializare.

“Kanye va insista și mai mult pentru a o recâștiga pe Kim”

Kim a cerut divorțul de Kanye anul trecut, iar în martie o instanță a declarat-o singură din punct de vedere legal.

O sursă din Los Angeles a declarat: “Nu, nu, nu. Această despărțire nu face decât să îl determine pe Kanye să insiste și mai mult pentru a o recâștiga pe Kim și să o determine să anuleze divorțul lor”, transmite The Sun.

“În ultimele săptămâni s-au înțeles foarte bine”

“Timp de luni de zile i-a spus soției sale că ea și Pete nu sunt sortiți să fie împreună. Și, deși Kanye nu era cel mai mare fan al lui Pete, în ultimele săptămâni s-a concentrat pe a-i arăta lui Kim că sunt compatibili și că sunt o familie solidă”.

“Ea îl va adora întotdeauna pe Kanye și îl va aprecia ca tată pentru copiii lor, dar va fi nevoie de un efort uriaș din partea lui pentru a o recâștiga. El nu crede că este imposibil. În ultimele săptămâni s-au înțeles foarte bine.”

Între timp, un prieten al lui Kim insistă că aceasta nu este tentată să se întoarcă la fostul ei iubit.

“Este puțin probabil ca ea să se răzgândească în privința divorțului. Kim se simte mai stăpână pe viața ei ca niciodată. Să nu fiți surprinși dacă va ieși cu un alt bărbat mai tânăr.”

 

citește și...