Kamara, jignit de un fost concurent la ‘Vocea României’! Solistul a decis să-l dea în judecată

03.10.2020, 12:33
Kamara, jignit de un fost concurent la 'Vocea României'! Solistul a decis să-l dea în judecată
Kamara, jignit de un fost concurent la 'Vocea României'! Solistul a decis să-l dea în judecată

Showbiz-ul românesc este zguduit din nou de un scandal imens! Kamara a fost atacat și jignit fără rețineri de un fost concurent de la ‘Vocea României’, motiv fiind culoarea pielii solistului formației Alb Negru.

Tot scandalul a început în urmă cu câteva zile, după ce Kamara a publicat pe contul său de socializare un mesaj cu tentă rasială primit din partea unui bărbat. Deranjat de afirmațiile oribile, artistul a decis să îl dea în judecată.

Kamara a fost jignit fără limite

Respectivul bărbat l-a comparat pe Kamara cu un animal! Drept urmare, interpretul de la Alb Negru a raportat internatul la Facebook, iar contul acestuia a fost închis. Însă lucrurile nu s-au oprit aici. Un fost concurent de la ‘Vocea României’, Ștefan Știucă, amic cu bărbatul care l-a jignit pe Kamara, i-a luat apărarea și a trecut la atac.

‘Nu ți-e, băi antitalentule, rușine? Lasă omul în pace, că nu e nimeni obligat să te halească cu japca, te crezi în America? Dacă erai într-o țară civilizată, nu puteai mima cântatul și vedetismul, băi videochatistule, asta n-are legătură cu nicio culoare, ci strict cu tine. Infect mod de a te băga în seamă, penibilă postare de răzbunare împotriva unui om de rând care nu-i obligat de vreo lege să te suporte’, i-a scris fostul concurent la Vocea României lui Kamara.

În plus, Ștefan Știucă l-a făcut pe Kamara țigan.

‘Face iureș (n.r. Kamara) că l-a făcut un prieten maimuță sătul fiind de reclamele lui plătite care-i tot apăreau pe Facebook. Îl postează pe băiatul ăla, sună la muncă la el, i-au închis FB. Kamara, te anunț pe această cale că te scuip când te văd, sunt curios unde mă postezi’, a mai comentat Ștefan Știucă pe internet.

Vrea să îl dea în judecată

După aceste jigniri, Kamara a spus că nu va lăsa lucrurile așa și este decis să-l dea în judecată pe Ștefan Știucă.

‘Ce mă deranjează cel mai mult este că cei care mi-au trimis asemenea mesaje spun că sunt ‘Om de profesie’. Iar apoi mă înjură că sunt negru… Culmea, mă înjură niște oameni care stau toată vara la mare să se bronzeze, să se înnegrească… Lăsând gluma la o parte, situația este penibilă, este jenantă și mă miră să văd cât de mult rasism mai există. Nu înțeleg de ce, chiar nu pot să înțeleg. Culoarea pielii ne definește ca oameni?’, a mărturisit Kamara pentru Wowbiz.

‘Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmații îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată. Îl voi obliga să plătească daunele pe care le voi cere… El spune că este artist, se afișează cu Horia Brenciu, cu vedete de pe la noi… Iar dacă este artist și gândește așa mi se pare extrem de grav, de aceea am decis să îl dau în judecată. Mai ales că lansează și zvonuri false și mă numește în toate felurile, îmi amestecă copilul în răfuiala cu mine…’, a mai spus Kamara pentru sursa citată.

 

citește și...