Kamara, despre noile operații pe care urmează să le facă fiul său. ”Există și un risc de a nu putea să te recuperezi motric 100%”

28.09.2020, 12:25
Kamara, despre noile operații pe care urmează să le facă fiul său. ”Există și un risc de a nu putea să te recuperezi motric 100%”
Kamara, despre noile operații pe care urmează să le facă fiul său. ”Există și un risc de a nu putea să te recuperezi motric 100%.”

Kamara a dat noi detalii despre operațiile și tratamentelșe pe care urmează să le facă fiul său, Leon.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate. De curând, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie.

Kamara a vorbit despre următoarele operații și tratamente la care urmează să fie supus Leon.

Două noi intervenții pentru fiul lui Kamara

Leon va mai trece prin alte două intervenții anul viitor.

„Următoarele intervenții sunt două la număr și plus cele două recuperări de după, în jur de vreo 20.000 pentru acele operații. Încă nu știm sigur dacă vom merge în Statele Unite, așteptăm să vedem rezultatul acestor operații”, a declarat Kamara la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Kamara a explicat că există riscuri. De asemenea, cântărețul a menționat și că costurile intervențiilor respective, din Statele Uniute ale Americii, sunt foate mari, ajungând la 60.000 de euro.

„Ne-am bucura să nu mai ajungem la acea intervenție de rizotomie dorsală selectivă pentru că deși te scapă total de spasticitate, există și un risc de a nu putea să te recuperezi motric 100%. Asta ne cam dă de gândit. Acolo costurile sunt mult mai mari, se ridică la vreo 60.000 de euro”, a adăugat artistul.

 

citește și...