Kamara, dezvăluiri despre fiica lui secretă. ”Are 22 de ani”

24.02.2021, 12:35
Kamara, dezvăluiri despre fiica lui secretă. ”Are 22 de ani”
Kamara, dezvăluiri despre fiica lui secretă. ”Are 22 de ani”

Cântărețul Kamara a făcut declarații despre fiica sa secretă. Aceasta se numește Sara și are 22 de ani.

Puțină lume știe că binecunoscutul artist Kamara este tatăl unei fete de 22 de ani. Sara este fiica pe care Kamara o are din primul său mariaj. Acesta a făcut declarații despre fata sa la postul de televiziune Antena Stars. Kamara a afirmat că fiica sa are înclinații artistice.

„Eu mai am o fată din prima căsătorie, dar eram mai mic, aveam 23 de ani. o iubesc foarte mult. Ea locuiește cu iubitul ei, are 22 de ani. Sara își urmează pașii ei. Face foto video cu iubitul ei, că sunt în același an. Are veleități în muzică. Așteptăm să vedem pe ce drum o ia”, a spus Kamara, citat de spynews.ro.

Kamara are un băiețel din a doua căsnicie

Kamara are un băiețel, din căsnicia cu cea de-a doua soție, Oana. Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente, iar acum starea  lui este una bună.

La același post de televiziune, Kamara a explicat șiu în ce relații este cu fosta sa soție, Oana.

„Ne înțelegem foarte bine, nu avem supărări, nu avem sentimente. Nu mă bag în viața ei. Dat fiind că erau multe sentimente la mijjloc, iar totul a fost brusc. Mai întâi de toate, înainte să vorbești de o situație, trăiește în pantofii acelui om. Unii sunt mai puternici. Nu am avut nevoie nici de psiholog, nici de nimic”, a afirmat cântărețul, conform sursei menționate anterior.

citește și...