Fosta soție a lui Kamara face confesiuni. ”Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât”

21.11.2020, 14:43
Fosta soție a lui Kamara face confesiuni. ”Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât”
Fosta soție a lui Kamara face confesiuni. ”Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât”

Fosta soție a lui Kamara, Oana, a făcut declarații despre problemele de sănătate ale fiului lor, leon, dar a vorbit și despre eforturile pe care le-a făcut pentru a face rost de bani.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia.După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate. De curând, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon urmează să mai fie supus și altor tratamente.

Oana, partenera de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul. „Sunt un om asumat în momentul de față, mă asigur că pot să duc toate aceste lucruri în spate. Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât. Pentru cineva care vrea să își păstreze integritatea, trebuie să glumești mult, trebuie să vorbesti mult, să zâmbești, să fii optimistă, opt ore pe zi să faci asta e greu. E cumva un rol, renunțam la persoana mea, știind că eram considerată ca un obiect sexual. Am renunțat după 3 ani, mă simțeam obligată. Kamara ne-a întreținut 5 ani, dar mi-am dat seama că îi era greu să ducă toate cheltuielile cu tratamentele pentru Leon”, a declarat Oana la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Declarația emoționantă a fostei soții a lui Kamara despre fiul lor


Oana a dăcut o declarație înduioșătoare despre leon, băiețelul ei și al cântărețului Kamara.

Acesta a afirmat că se consideră norocoasă că Leon este fiul ei.

„Mi-aș dori să îl văd cum face primii pași. Nu mi-aș fi dorit alt copil, el face pe toată lumea să râdă, e plin de omenie, nu vreau să mă gândesc că nu o să fie. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre Leon, mă simt norocoasă că e copilul meu, Leon m-a făcut omul care sunt acum”, a mai spus aceasta.

citește și...