Kamara dă noi detalii despre starea de sănătate a fiului său. ”Cu voia bunului Dumnezeu, într-o zi o să meargă pe picioarele lui”

19.11.2022, 15:13
Kamara dă noi detalii despre starea de sănătate a fiului său. ”Cu voia bunului Dumnezeu, într-o zi o să meargă pe picioarele lui”
Kamara dă no detalii despre starea de sănătate a fiului său

Cântărețul Kamara, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații despre starea de sănătate ale băiețelului său, Leon, în vârstă de șapte ani. Artstul a explicat că anul acesta micuțul nu va mai suferi nicio ntervenție chirurgicală. ”Cu voia bunului Dumnezeu, într-o zi o să meargă pe picioarele lui”, a declarat Kamara despre Leon.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente. Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

Într-un interviu pentru click.ro, Kamara a dat noi amănunte despre starea de sănătate a micuțului Leon. Artistul a explicat că băiatul său nu va mai sufei nicio interrvenție chirurgicală anul acesta.

Kamara dă noi detalii despre starea de sănătate a fiului său. ”Este un miracol deja ce a reușit Leon până acum”

“Leon o să mai aibă intervenții chirurgicale, da, dar nu anul acesta. Probabil la anul, din ce ne-au zis medicii, o să se întâmple asta. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de mușchi pentru că el are puseu de creștere și la fiecare puseu de creștere mai mare are nevoie de această alungire de mușchi încât să nu pună presiune mușchii pe oase și să se strângă oasele. Cât privește această situație nu am frământări lăuntrice sau întrebări fără răspuns cu privire la ce se întâmplă cu el. Totul pentru mine este certitudine”, a declarat Kamara.

”Cu voia bunului Dumnezeu, într-o zi o să meargă pe picioarele lui. Evoluția lui este evidentă, reușește singur să se ridice și să își mențină echilibrul fără să îl atingi chiar și 30 – 40 de secunde. Așa că ușor – ușor, o să fie bine, luăm lucrurile pas cu pas. Este un miracol deja ce a reușit Leon până acum. Într-un cuvânt pot spune că Leon este sufletul meu pereche!”, a ma spus artistul.

citește și...