Ce a declarat Kamara despre fosta sa soție. ”Mi-am dorit, dar nu m-am băgat”

13.10.2021, 14:33
Ce a declarat Kamara despre fosta sa soție. ”Mi-am dorit, dar nu m-am băgat”
Ce a declarat Kamara despre fosta sa soție. ”Mi-am dorit, dar nu m-am băgat”

Cântărețul Kamara, în vârstă de 45 de ani, a făcut declarații despre fosta sa soție, oana, împreună cu care are un băiețel Leon. Acesta a mărturisit că și-a dorit să se împace cu cea care i-a fost parteneră de viață. ”Mi-am dorit, dar nu m-am băgat”, a spus acesta. Artistul a spus și care este în prezent relația cu mama băiețelului său.

Kamara a mărturisit la Antena Stars că deși a divorțat de Oana, și-a dorit să se împace cu aceasta.

Artistul a explicat și care au fost problemele dintre el și Oana care au dus la separarea lor.

Ce a declarat Kamara despre fosta sa soție. ”Îmi spunea nște lucruri pe care eu nu le-am auzit”

„La un moment dat, oamenii nu mai reușesc să comunice, vorbesc, dar nu se aud. Probabil ea îmi spunea niște lucruri pe care eu nu le-am auzit și eu îi spuneam niște lucruri pe care ea nu le-a auzit. (…) Cred că amândurora ne-a părut rău, pentru că s-a văzut la final”, a declarat Kamara, notează spynews.ro.

„Deja plecasem în direcții diferite. Am deschis niște uși pe care probabil nu trebuia să le deschidem. (…) La un moment dat, eu chiar mi-am dorit o împăcare, mai ales că e vorba de Leon. Am considerat că e bine să ne aibă pe amândoi în același timp. (…) Mi-am dorit, dar nu m-am băgat. Era cu cineva și eu nu intru peste cineva când este într-o relație. Era relația ei de la vremea respectivă și nu m-am băgat cu absolut nimic, am lăsat-o să-și vadă de viața ei. M-a durut (…) doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor, că trece prezentul, așa că am hotărât să mă regăsesc pe mine și să înțeleg ce vreau. Eu cu ea mă înțeleg foarte bine, avem grijă de Leon împreună”, a mai spus cântărețul.

Fosta soție a lui Kamara a făcut videochat pentru a-și ajuta copilul

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente.  Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul.

„Sunt un om asumat în momentul de față, mă asigur că pot să duc toate aceste lucruri în spate. Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât. Pentru cineva care vrea să își păstreze integritatea, trebuie să glumești mult, trebuie să vorbesti mult, să zâmbești, să fii optimistă, opt ore pe zi să faci asta e greu. E cumva un rol, renunțam la persoana mea, știind că eram considerată ca un obiect sexual. Am renunțat după 3 ani, mă simțeam obligată. Kamara ne-a întreținut 5 ani, dar mi-am dat seama că îi era greu să ducă toate cheltuielile cu tratamentele pentru Leon”, a declarat Oana la postul de televiziune Antena Stars.

citește și...