Justin Bieber e grav bolnav. “Mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general”

10.06.2022, 18:44

Justin Bieber și-a lăsat marți milioanele de fani îngrijorați când a dezvăluit că „boala lui se înrăutățește”. Fără a detalia starea sa de sănătate, cântărețul canadian a spus că își anulează spectacolele la sfatul medicului. ”Am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum și cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general”, a spus vedeta

Justin Bieber și-a întrerupt turneul Justice World din cauza unei boli, cu câteva ore înainte de prima sa noapte programată la Toronto.

„Am boala Lyme, precum și o mononucleoză cronică gravă”, a anunțat pe Instagram Justin Bieber.

“Mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general”

„Mulți au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum și cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general”, a adăugat vedeta, potrivit MEDIAFAX.

Următoarele spectacole vor fi reprogramate, a scris el pe Instagram Story, iar noile date nu au fost încă anunțate.

Bieber a declarat că a avut „doi ani dificili”

Artistul a scris pe Instagram: „Nu pot să cred că spun asta. Am făcut totul pentru a mă însănătoși, dar boala mea se înrăutățește. Fie ca inima să se rupă că va trebui să amân aceste următoarele spectacole (comenzile doctorilor). Pentru toți oamenii mei, te iubesc atât de mult și mă voi odihni și mă voi face mai bine.”

„Pentru toți oamenii mei, vă iubesc atât de mult și mă voi odihni și mă voi face mai bine”, a scris Bieber despre poveste, care a fost repostată de managerul său, Scooter Braun.

Turneul Justice World a fost programat inițial să aibă loc în vara anului 2020 ca Turneul Schimbărilor, dar a fost amânat pentru 2021, apoi din nou pentru 2022 din cauza COVID-19. Două dintre spectacolele sale anterioare din Las Vegas au fost, de asemenea, amânate după rezultatele pozitive ale testului COVID-19. Fanii care dețin bilete pentru spectacolele de la Toronto au folosit Twitter pentru a-și exprima frustrarea față de reprogramarea spectacolului de trei ori, pe fondul tweet-urilor de îngrijorare și confuzie.

Turneul promovează atât Changes, cât și Justice, două albume Billboard 200 care au produs în mod colectiv șase hituri din top 10 Billboard Hot 100, inclusiv smash-ul numărul 1 „Peaches” cu Daniel Caesar și Giveon.

citește și...