Adda, despre tratamentul chinuitor pe care îl urmează. “Iau 26 de pastile pe zi”

24.03.2022, 18:09
Adda, despre tratamentul chinuitor pe care îl urmează. Iau 26 de pastile pe zi
Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus. ”Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări”

Cântăreața Adda trece prin mari suferințe. Vedeta se simte extrem de rău din cauza tratamentului pe care îl urmează, Solista ia 26 de pastile pe zi. Artista a vorbit despre momentele chinuitoare prin care trece. “Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc”, a declarat Adda.

Cântăreața Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme,  o boală care transmisă de o bacterie transmisă de căpușe. Blondina  prezintă paralizii la nivelul feței și simte că se sufocă.

Vedeta urmează un tratament dur care îi face extrem de rău și nu se simte deloc bine, deoarece trebuie să ia peste 20 de pastile zilnic. Tratamentul mai durează doi ani.

“Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc”

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă. La concert am cântat o singură piesă”, a declarat Adda pentru Impact.ro

Solista și-a anunțat fanii că se va retrage din lumina reflectoarelor până ce se va vindeca. 

Ce mesaj a primit Adda de la mama ei

Recent, Adda a primit un mesajul emoționant de la mama ei, după ce a aflat diagnosticul.

“Cât timp trăiești, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp. Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Cănd nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!” Madre Teresa de Calcutta”, a scris Adda pe Instagram.

 

citește și...