Selena Gomez a șocat cu noua sa apariție. Cum arată solista

23.02.2022, 17:02

Vedeta s-a îngrăşat şi a slăbit, de-a lungul timpului, mai multe kilograme. Acum, solista a căpătat forme şi nu mai e extrem de slabă, ca în trecut. Solista suferă de Lupus şi a avut nevoie, în 2017, de un transplant de rinichi. Mai mult, vedeta urmează un tratament cu chimioterapie. Din cauza acestora, greutatea Selenei s-a modificat de-a lungul anilor.

De când Selena Gomez și-a revenit după o boală gravă, silueta ei s-a schimbat.

Recent, Selena Gomez a ieșit în Los Angeles cu prietenii la restaurant pentru a lua masa în imagini, iar silueta  ei a stârnit, evident, discuții aprinse. Vedeta a fost surprinsă marţi, 22 februarie, pe stradă, într-o ţinută care nu lăsa să se vadă absolut nimic din silueta ei.

Selena Gomez, salvată de la moarte de rinichiul prietenei sale

Selena Gomez a fost salvată de la moarte de rinichiul prietenei sale, în 2017, din cauza bolii Lupus, de care suferă. Prietena sa i-a dotat un rinichi de-al său şi i-a salvat viaţa cântăreţei. Selena a explicat că medicii i-au spus de la început că boala autoimună i-ar putea distruge rinichii, dar nu au specificat cât de repede va ajunge într-o situaţie critică.

Selena Gomez a vorbit deschis despre diagnosticul care i-a fost pus de medicii psihiatrii americani. Artista suferă de tulburare bipolară și deși în primă instanță a fost speriată de ce i-au spus doctorii, ulterior s-a bucurat că a descoperit motivul stărilor ei contradictorii și al depresiei cu care se confruntă de atâția ani.

Selena Gomez, diagnosticată cu o boală mintală

„Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară.

Am fost, în egală măsură, speriată şi uşurată pentru că am aflat, în sfârşit, de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate (…). Am aflat mai multe informaţii între timp şi chiar mă ajută.” a spus Selena Gomez, în cadrul seriei de pe instagram a lui Miley Cyrus numită „Bright Minded”.

citește și...