Jurații ”iUmor” au de trecut probe fizice de rezistență

12.09.2020, 09:00
Jurații ”iUmor” au de trecut probe fizice de rezistență
Jurații ”iUmor” au de trecut probe fizice de rezistență

Obișnuiți să fie ei cei care jurizează numere și decid soarta concurenților, jurații de la emisiunea ”iUmor”, de la postul de televiziune Antena 1,  au ei înșiși de îndurat probe fizice în cel de-al nouălea sezon.

Un concurent din noul sezon îi provoacă pe cei trei jurați de la show-ul  ”iUmor” să se ia cu el la întrecere pentru a afla cine poate rezista cel mai mult atârnat de o bară metalică.

Pe rând,  cei trei jurați ai concursului – Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, dar și prezentatorii emisiunii – Șerban Copoț și Dan Badea, își vor forța limitele, însă rămâne de văzut cine va ieși campionul.

Când are loc premiera noului sezon al emisiunii ”iUmor”

Sezonul 9 ”iUmor” va avea premiera duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Nimic nu îi poate pregăti însă pentru numerele spectaculoase, demne de cartea recordurilor, așa cum nici prezentatorul Șerban Copoț nu era pregătit să își vadă colegul, pe Dan Badea, lăcrimând la numerele de pe scena ”iUmor”.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...