Julia Chelaru s-a despărțit de iubitul tinerel. Ce s-a întâmplat între cei doi

10.08.2020, 16:24
Julia Chelaru s-a despărțit de iubitul tinerel. Ce s-a întâmplat între cei doi
Julia Chelaru s-a despărțit de iubitul tinerel. Ce s-a întâmplat între cei doi

Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste! După divorțul de Bogdan Jianu, solista își găsise liniștea în brațele altui bărbat, însă nici de data aceasta nu a avut succes în amor.

Erau împreună de doi ani

În vreme ce fostul ei soț, Bogdan Jianu, se pregătește de nuntă cu gimnasta Cătălina Ponor, Julia Chelaru a rămas singură. Artista a pus punct relației cu John, cu care avea o relație de aproape doi ani. Bărbatul era mai mic decât ea cu șase ani, însă acest lucru nu îi împiedica să se afișeze împreună peste tot.

Conform Click!, apropiații artistei susțin că relația lor s-a rupt din cauza numeroaselor certuri. În plus, Julia Chelaru a șters deja toate fotografiile cu fostul ei iubit de pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp, blondina mărturisea că este foarte fericită alături de John.

‘John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mine e perfect’, spunea Julia Chelaru.

În ce relație a rămas cu Bogdan Jianu

Weekend-ul trecut, fostul ei soț s-a logodit cu Cătălina Ponor, căreia i-a dăruit un superb inel cu diamante. Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în 2016, după o relație de 16 ani. Cel care a intentat divorț a fost Bogdan.

‘Nu e bine să ţii legătura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu. N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege’, dezvăluia interpreta despre relația cu fostul soț.

citește și...