Cum arată Julia Chelaru, fosta bombă sexy a trupei Exotic, la 43 de ani! A înflorit de când a divorţat

18.11.2019, 11:53

În urmă cu 22 de ani, Julia Chelaru, Andreea Bănică şi Claudia Pătrășcanu lansau primul album al formaţiei Exotic, intitulat „Sexxy”.

Cum arată Julia Chelaru, fosta bombă sexy a trupei Exotic, la 43 de ani!

Anii au trecut, iar divele de atunci au trecut printr-o serie de transformări. Deşi au peste 40 de ani, vedetele au rămas la fel de sexy ca altă dată. Este şi cazul Juliei Chelaru!

Artista pozează la fel de provocator ca în tinereţe, cel mai probabil pentru a-şi ţine alături iubitul tinerel. Drept dovadă şi imaginile incendiare de pe reţelele de socializare. Blondina se pozează numai bustul imens la vedere.

Julia Chelaru trăieşte acum o frumoasă poveste de iubire cu John, bărbatul de care s-a îndrăgostit la scurt timp după ce a divorţat de soţul ei, Bogdan Jianu, la începutul anului 2018.

Solista şi fostul ei partener au fost împreună 17 ani, dintre care 6 ani de căsnicie. Cei doi au divorțat în mare secret, departe de ochii curioși ai presei

‘Este adevarat! Ne-am despartit oficial de mai multa vreme, dar nu am vrut sa ne punem pe tapet viata persoanala, intotdeauna, am fost discreti in aceasta privinta! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil sa nu se afle! Totusi, va spun sincer, ne-am separat pe cale amiabiala si suntem in continuare in relatii bune’, declara Bogdan Jianu pentru Cancan.ro.

Julia Chelaru îşi doreşte cu ardoare să devină mamă şi a vizitat mai multe clinici din țară și din străinătate, însă acest vis nu i s-a îndeplinit. Vedeta a avut probleme de sănătate şi s-a tratat la o clinică din Turcia, ba chiar a suferit o intervenţie chirurgicală. După numeroase tratamente de fertilizare, Julia şi actualul ei iubit sunt pregătiți să devină părinți.

 

citește și...