Julia Chelaru ia măsuri după ce a luat în greutate. ”Lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme”

21.01.2021, 16:51
Julia Chelaru ia măsuri după ce a luat în greutate.  ”Lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme”
Julia Chelaru ia măsuri după ce a luat în greutate. ”Lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme”

Cântăreața Julia Chelaru a decis să ia măsuri după ce s-a spus că a luat în greutate.

În ultima vreme, Julia Chelaru, în vârstă de 45 de ani, nu mai afișează silueta pe care o avea pe vremea când cânta în trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. A luat în greutate și acest lucru se vede. Însă artista a afirmat că a decis să ia măsuri în acestă privință.

„Într-adevăr, lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme. Eu nu mai vreau să fiu slabă cum eram în Exotic. Recunosc că am mâncat cu bună știință”, a declarat Julia Chelaru la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, potrivit click.ro.

Julia Chelaru, pe mâna esteticianului ca să scape de gușă

Julia Chelaru a dezvăluit că va trece pragul medicului esteticiani pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. „Vineri voi face o intervenție ca să scap de gușă. Voi face liposucție”, a afirmat cântăreața.

În plus, pentru a reveni la silueta de altădată, Julia Chelaru se va apuca din nou să facă sport.

„Am greșit undeva, mie îmi plăcea sportul dar m-am lăsat pe tânjeală. Acum am descoperit un fel de a slăbi foarte ușor, se numește Walk with me. Stai în fața televizorului și preț de o jumătate de oră, o oră alergi sau faci pași alert în casă, pe covor, desculță. E un fel de aerobic, transpiri mai rău decât ai alerga. Am scos și pâinea de tot din alimentație”, a declarat artista.

Julia Chelaru a fost căsătorită

În urmă cu câțiva ani, Julia Chelaru s-a separat de cel care i-a fost soț, Bogdan Jianu. În prezent, Bogdan Jianu are o relație cu fosta campioană la gimnastică artistică Cătălina Ponor.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu la vremea respectivă.

Ulterior, artista  și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat pe nume John. „M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte”, declara solista în urmă cu ceva timp.

citește și...