FOTO / VIDEO Cum arată acum cântăreața Julia Chelaru. Cât s-a transformat!

20.01.2021, 09:12
FOTO / VIDEO Cum arată acum cântăreața Julia Chelaru. Cât s-a transformat!
FOTO / Cum arată acum cântăreața Julia Chelaru. Cât s-a transformat!

Cântăreața Julia Chelaru s-a transformat vizibil față de cum arată cu ani în urmă.

Julia Chelaru a făcut furori în trupa Exotic, unde a cântat alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. La acea vreme, artista atrăgea toate privirile cu silueta ei.

Anii au trecut, iar Julia Chelaru nu mai are silueta de altădată, având ceva kilograme în plus față de vremurile de altădată. Vedeta însă atrage toate privirile cu formele ei voluptuoase. ”Fără falsă modestie mi se pare că arăt mai bine ca înainte. Şi cred că arăt din ce în ce mai bine. Mă simt bine din interior. Cred foarte mult în energie, în ceea ce transmiţi. Am activitatea profesională care mă încântă şi îmi place ce fac, mi-a dat bucurii. Cred că m-am îngrăşat 3-4 kilograme şi arăt mai bine. Cred că sunt în cea mai bună etapă a vieţii mele. Deşi lumea ar putea zice că am trecut printr-un divorţ şi aş putea să fiu supărată. Uite că nu sunt. Sunt liniştită”, spunea Julia Chelaru într-un interviu pentru click.ro.

 

Julia Chelaru a fost căsătorită

În urmă cu câțiva ani, Julia Chelaru s-a separat de cel care i-a fost soșț, Bogdan Jianu. În prezent, Bogdan Jianu are o relație cu fosta campioană la gimnastică artistică Cătălina Ponor.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu la vremea respectivă.

Ulterior, artista  și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat pe nume John. „M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte”, declara solista în urmă cu ceva timp.

citește și...