Joseph Hadad dă detalii despre familia sa. Cu ce se ocupă copiii săi

07.02.2020, 13:47
Joseph Hadad dă detalii despre familia sa. Cu ce se ocupă copiii săi
Joseph Hadad dă detalii despre familia sa. Cu ce se ocupă copiii săi

Chef Joseph Hadad a oferit amănunte despre familia sa. Acesta a dezvăluit cu ce se ocupă cei trei copii ai săi.

Chef Joseph Hadad, cunoscut din postura de jurat la emisiunea culinară MasterChef, de la Pro TV, a acordat un interviu pentru life.ro, în care a oferit detalii despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale.

Joseph Hadad, alături de soția sa

”Și cu copiii mei sunt cam dur. Am un băiat, Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională, de 3 ani și este în IT. Fata mea, Daniela, de 24 de ani, este în Germania și lucrează în același domeniu ca și mine: este manager de locație în Berlin, unde se face pâine și croissante, iar cea mică, Lipaz, are 15 ani și mai stă puțin cu tata. Zice că ar prea să facă management hotelier”, a declarat chef Joseph Hadad.

Copiii lui Joseph Hadad

Acesta a explicat și care este semnificația numelor purtate de cei trei moștenitori ai săi.

”Paz este aur, iar Li înseamnă pentru mine. Deci Lipaz este aurul meu. La acest nume am adăugat și numele bunicii mele materne: perrah, care înseamnă trandafir.

Băiatul este Dor David: dor înseamnă viitor, iar David este numele socrului meu.

Daniela era la început Daniel, dar pentru că a fost foarte bolnavă când era mică, rabinul Katouri a decis să adăugăm și a la sfârșit, fiindcă asta însemna Dumnezeu, adică protecție”.

citește și...