Jorge, peripeții din copilărie. ”Nu mai era nicio haină. Și banii, și tot”

22.07.2021, 16:10
Jorge, peripeții din copilărie. ”Nu mai era nicio haină. Și banii, și tot”
Jorge, peripeții din copilărie. ”Nu mai era nicio haină. Și banii, și tot”

Binecunoscutul cântăreț Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a povestit prin ce peripeții a trecut în timpul unei vacanțe de vară, in copilărie. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că a rămas fără haine și fără bani după ce a fost la mare. ”Nu mai era nicio haină. Și bani, și tot”, a spus el la o emisiune.

Jorge a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Prto TV, unde și-a amintit de o experiență prin care a trecut în copilărie.

Artistul a mers la mare, dar a trecut printr-o experiență neplăcută.

Jorge, peripeții din copilărie. M-am luat o bătaie”

Jorge a mers la plajă, însă a rămas fără haine și fără bani.

“Am rămas fără haine pe plaja Modern. Eu fiind din Constanța, la 13 ani m-am urcat în personalul de dimineață să mă duc pe plaja Model. Aveam un șort de baie șmecher, adidașii de la mătușa din Canada, nu avea nimeni așa ceva. Aveam pe slip pe sub șort. Am ajuns acolo și am zis să fac o baie în mare. Am văzut o familie cu un copil, am zis că par de treabă și că-mi pot să-mi las lucrurile lângă ei. Eu am gândit-o bine. Am făcut 10 minute baie în mare, când am ieșit nu mai era nicio haină. Și banii, și tot. Nimic nu mai era. Familia plecase cu totul. Mă întrebam cum o să ajung acasă. Mi-am luat o bătaie”, a povestit cântărețul.

Jorge, la al doilea mariaj

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.  Jorge a vorbit despre relația cu actuala sa soție, Ramona, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”, a spus Jorge despre soția sa, Ramona.

citește și...