Jorge face mărturisiri despre căsnicia sa. ”Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început”

16.08.2022, 16:29
Jorge face mărturisiri despre căsnicia sa. ”Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început”
Jorge face mărturisiri despre căsnicia sa

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe , și Ramona Prodea, cea de-a doua soție a sa, împreună cu care are un băiețel, formează un cuplu foarte frumos. Artistul, în vârstă de 40 de ani, a dat detalii din mariaul său și despre cum a fost relația lor la început. ”Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început”, a spus Jorge.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a dat detalii despre mariajul cu Ramona Prodea și despre cum a fost relația lor la început într-un interviu pentru revista Viva.

Jorge face mărturisiri despre căsnicia sa. ”Relația cu soția mea a început timid”

”Relația cu soția mea a început timid, pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în „Romeo și Julieta, iar ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Juliei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea. Apoi, eu aveam un business cu flori, iar Ramona voia să facă daruri unor parteneri, și așa au început discuțiile, iar apoi am deschis o afacere împreună. Ulterior, eu am divorțat, iar relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție, cea în care suntem astăzi. Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta, a fost foarte complicată la început, însă așa a fost să fie, așa trebuiau să se întâmple lucrurile”, a mărturisit Jorge.

Cântărețul a vorbit și despre cariera partenerei lui de viață: ”Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă, cu mentalitate focusată, este foarte determinată să își dezvolte business-ul, am învățat foarte multe lucruri de la ea. Însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri. Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine, însă asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea”.

citește și...