Jorge face mărturisiri. ”Viața mea a fost ca un carusel”

06.09.2022, 17:01
Jorge face mărturisiri. ”Viața mea a fost ca un carusel”
Jorge face mărturrisiri

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a făcut mărturisiri legate de viața sa. Printre altele, artistul, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că a recurs la terapie pentru a depăși anumite traume din trecutul său. ”Viața mea a fost ca un carusel, în ultimii ani am început să mă echilibrez și să îmi accept viața așa, cu experiențele avute, care m-au făcut să evoluez”, a spus Jorge.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a trecut prin tot felul de experiențe de-a lungul anilor. Acesta a declarat, pentru revista Viva, că a recurts la terape pentru a trece peste anumite traume din trecutul său.

Jorge face mărturisiri. ”Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie””

”Viața mea a fost ca un carusel, în ultimii ani am început să mă echilibrez și să îmi accept viața așa, cu experiențele avute, care m-au făcut să evoluez. Cred că nimic nu este întâmplător, așa am fost menit să am aceste experiențe, ca să devin omul de azi. Ascult sfaturi, însă le iau în calcul doar pe cele care mi se potrivesc, cred informațiile doar după ce le verific și nu mai accept niciun reproș până nu verific clar dacă are dreptate sau nu. Sunt foarte concentrat să fac ceea ce îmi place și ceea ce iu-besc; sunt atent la familia mea, să ne dezvoltăm, să îmi ajut copiii să își atingă potențialul maxim. Cred că noi toți venim cu un bagaj emoțional în această viață și trebuie să îl consumăm”, a dezvăluit Jorge.

”Fac în continuare terapie de câțiva ani, atât ședințe la psiholog, cât și hipnoterapie, în ideea de a trece peste diverse traume, dar și pentru a-mi înțelege mai bine gândurile și emoțiile. Atât eu, cât și Ramona, iar mai nou și Ilinca, facem ședințe de hipnoterapie, e important să îți depășești anumite probleme, limitări, și recomand tuturor celor care trec printr-un impas să facă asta”, a adăugat artistul.

citește și...