Jorge face dezvăluiri din mariajul său. ”Am avut și momente de cumpănă”

30.06.2021, 15:39
Jorge face dezvăluiri din mariajul său. ”Am avut și momente de cumpănă”
Jorge face dezvăluiri din mariajul său. ”Am avut și momente de cumpănă”

Cântărețul Jorge formează o familie extraordinar de frumoasă alături de Ramona Prodea. Artistul a dat detalii despre viața lor de cuplu, mărturisind că au existat și momente de cumpănă. Jorge a comentat și pe marginea faptului că partenera sa de viață este mai mare decât el, diferența de vârstă dintre cei doi fiind de nouă ani.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur. Karina, fiica lui Jorge, a locuit o perioadă de timp în America, alături de mama sa. Însă anul trecut Alina Laufer a revenit în țară, astfel că Jorge este extrem de fericit că poate fi alături de Karina.

Jorge a vorbit despre relația cu actuala sa soție, Ramona, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.


Jorge face dezvăluiri din mariajul său. ”Faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”

”Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”, a spus Jorge despre soția sa, Ramona. ”Sentimentele sunt, clar, la un alt nivel de percepție. Descoperim de la an la an profunzimea în cunoașterea noastră. Ne-a legat dorința și înfometarea de autodepășire și de a ne descoperi ca oameni. Credința în Dumnezeu a fost un liant în relația noastră și având aceleași valori și venind din familii similare, ne-a fost ușor să ne conectăm”, a adăugat el.

Cântărețul a vorbit și despre comentariile legate de faptul că partenera sa de viață este mai mare cu nouă ani decât el: ”Și pe mine m-a afectat mulți ani treaba asta. Ce spune gura lumii?’ Însă, la un moment dat, am realizat că nu dorm în pat cu lumea’, că nu ei îmi aduc un ceai când sunt răcit, că nu îmi dă o îmbrățișare când am nevoie și că nu muncește pentru mine. Așa că lumea’ să ne mai lase!”.

citește și...