Jorge, despre viața în lumina reflectoarelor. ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, aș ține familia departe de lumea mondenă”

12.05.2022, 15:06
Jorge, despre viața în lumina reflectoarelor. ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, aș ține familia departe de lumea mondenă”
Jorge, despre viața în lumina reflectoarelor. ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, aș ține familia departe de lumea mondenă”

Cântărețul Jorge, în vârstă de 39 de ani, a făcut declarații despre viața și cariera sa. Artistul mărturisit că și-ar fi dorit să nu își expună atât de mult familia în lumina reflectoarelor. ”Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, aș ține familia departe de lumea mondenă”, a declarat Jorge. De asemenea, cântărețul a explicat și cum își crește cei doi copii.

Într-un interviou pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stras, Jorge a vorbit despre viața și cariera sa.

Printre altele, acesta a afirmat că dacă ar putea să dea timpul înapoi ți-ar ține familia departe de lumea mondenă.

Jorge, despre viața în lumina reflectoarelor. ”Nu regret că mi-am expus viața personală, pentru că de foarte multe ori nu a fost alegerea mea”

”La un moment dat simți nevoia să te retragi un pic și să apari din ce în ce mai rar, pentru că toată nebunia care s-a întâmplat după pandemie ne-a ajutat să conștientiză că e mult mai important să petrecem serile în familie sau să facem ceva care ne ajută să evoluăm. Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, aș ține familia departe de lumea mondenă. E ceva ce o să îi sfătuiesc pe copiii mei dacă o să aleagă cumva meseria asta. Nu regret că mi-am expus viața personală, pentru că de foarte multe ori nu a fost alegerea mea”, a declarat Jorge, potrivit spynews.ro.

Artistul a vorbit și despre cei doi copii ai săi și despre cum încearcă să-i ajute să se dezvolte: ”În primul rând cititul. E ceva care mă relaxează și mă ajută să evoluez, discuțiile mele cu soția, discuțiile cu copiii. Eu și Karina ne vedem de două trei pe săptămână și încerc să îi insuflu din stilul nostru, dorința noastră de a munci și de realiza lucrurile pe care ni le dorim, pentru că nu ne pică din cer și e foarte important ca toată energia să se canalizeze către lucrul pe care tu ți-l dorești. Noi asta încercăm să îi învățăm pe copii noștri, asta ne ajută să evoluăm, să vorbim, să discutăm. Pe copiii mei îi direcționez exact către capacitățile lor cele mai mari. Eu nu știu care sunt și nici ei nu cred că știu deocamdată, însă cu timpul ele se cern și apar și atunci ne focusăm pe alea”.

Jorge, la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge și Ramona au fost prezenți la matinalul de la Pro FM, unde au făcut numeroase dezvăluiri din relația lor. Artistul a recunoscut că a înșelat-o pe partenera sa în perioada când încă nu erau căsătoriți. „Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge.

citește și...