Jorge, dezvăluiri din ziua nunții. Soția sa a leșinat în biserică

20.08.2020, 09:47
Jorge, dezvăluiri din ziua nunții. Soția sa a leșinat în biserică
Jorge, dezvăluiri din ziua nunții. Soția sa a leșinat în biserică

Cântărețul Jorge a aniversat șapte ani de când formează un cuplu cu Ramona. Artistul a făcut dezvfăluiri despre ziua nunții.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David.

Zilele acestea, Jorge și actuala sa parteneră de viață au aniversat șapte ani de căsnicie.

”7 ani… oficiali ?♥️Mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu ?, a scris cântărețul în mediul online.

Experiența prin care a trecut la nuntă nu are cum să o uite vreodată

Cu ocazia aniversării, Jorge a dezvăluit și ce s-a întâmplat în ziua nunții. Soția sa a leșinat în biserică.

Jorge a povestit cum soția sa a fost prinsă de naș și cum a încercat el să o ajute pe Ramona să-și revină. După ce a stropit-o cu apă pe Ramona, aceasta i-a resplicat lui Jorge că îi strică machiajul.

”Aseară am sărbătorit 7 ani de când a leșinat în biserică… da… asta e amintirea de la nuntă. ?. Toată lumea panicată că mireasa a leșinat în timpul dansului lui Isaia (acea horă unde se înconjoară masa).
Nașul, @sîrbu_cristian_first, a fost pe fază și a prins-o, ce-i drept era pe partea lui.

După câteva palme am decis să arunc cu sticla de apă peste față, iar reacția soției a fost: “Machiajul!…Nu puteai să-mi dai câteva palme?” La care eu: “Crede-mă că am dat destule, dar nimic” am profitat la maxim de situație.

Seara terminându-se cu multă veselie, dans și băutură, iar noi legați într-o cununie la care nici noi doi nu ne așteptam”, a povestit Jorge în mediul online.

 

Cum s-au cunoscut Jorge și Ramona

Despre întâlnirea cu actuala sa soție, Ramona, Jorge afirmă că atunci când s-au cunoscut, ambii au fost reticenți.

”Eu eram pe scenă „Romeo”, ea era în public. Venea la fiecare spectacol cu Ilinca (n.r. fiica ei), și o colegă de scenă mi-a făcut cunoștință cu ea pentru a dezvolta un business. De la o întâlnire la alta, mă fascina și mai mult modul ei de a gândi și felul în care se raporta la mine și la cariera mea artistică. Eram amândoi reticenți și niciunul dintre noi nu cre- dea că vom ajunge aici. Eram ferm convinși că e doar așa, o aventură. Se pare că a început aventura vieții”, a povestit Jorge în cadrul unui interviu.

 

citește și...