Codin Maticiuc dă toate detaliile din culisele emisiunii ”Masked Singer România”. ”Eram perplex”

09.09.2020, 10:43
Codin Maticiuc dă toate detaliile din culisele emisiunii ”Masked Singer România”. ”Eram perplex”
Codin Maticiuc dă toate detaliile din culisele emisiunii ”Masked Singer România”. ”Eram perplex”

Codin Maticiuc a dat detalii din culisele emisiunii ”Masked Singer România”, de la Pro TV, unde este jurat.

Codin Maticiuc face parte din proiectul ”Masked Singer România”, care va fi difuzat la Pro TV. Acesta este unul dintre jurați. Codin a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii la care participă.

”Am mai fost contactat în trecut de diferite televiziuni pentru tot felul de emisiuni, unele dintre ele chiar foarte mișto. Totuși sau nu am considerat că sunt îndeajuns de tari sau rolul meu în ele nu-l vedeam potrivit, mereu le-am găsit un cusur și am refuzat politicos. Ajunsesem să mă consider prea mofturos și mă certam în sinea mea că probabil ar trebui să cobor ștacheta. Ce visam eu sau nu venea niciodată la TV sau dacă venea nu mi s-ar fi propus mie. Iată că înstinctul meu a funcționat căci la finalul anului trecut mi-a fost propus proiectul Masked Singer România, realizat de Pro TV. Am acceptat pe loc”, a spus el.

Codin Maticiuc a explicat și care au fost motivele care l-au determinat să accepte acest show. Printre altele, el a menționat că esteun format care este numărul unu peste tot în lume. În plus, a avut parte de colegi de care a fost extrem de încântat.

”Compania a fost una extrem de plăcută cu Ana Morodan care mi-e prietenă bună, cu Inna și Horia Brenciu care-mi sunt extrem de simpatici și cu Jorge cu care simt că mă asemăn. Nu fizic, fizic suntem total opuși: el e Ken a lu’ Barbie și eu Tyrion a lu’ Lannister”, a povestit acesta pe contul său de socializare.

A fost surprins total de ce i s-a întâmplat în culise

Codin Maticiuc a povestit și despre experiența pe care a trăit-o în culise.

”Am ajuns la platou, cum vă spuneam, am parcat mașină și am intrat înăuntru. M-a preluat o doamnă drăguță care mi-a arătat cabina mea, pe care o împărțeam cu Brenciu. Ca să înțelegeți era cât un apartament de hotel cu baie proprie. Doamna apoi m-a întrebat ce aș vrea să mănânc la prânz. I-am răspuns “mâncare” și a zâmbit. M-a întrebat “de unde”. Păi “de la cantină” îi spun “sau de unde vă vine cateringul”. Ea îmi explică că ea e acolo pentru noi și putem comanda de la orice restaurant ne dorim și niște șoferi o să plece prin București să rezolve comenzile noastre.

Eram perplex. Trebuie să înțelegeți că eu vin din zona filmului independent. Am produs 5-6 filme și am jucat în 12-13. Un film cu buget mare are mâncare și te întreabă și dacă ești vegetarian. Atât. Asta e maximul. Am prins și filme la care am venit cu mâncarea noastră la pachet pe care am mâncat-o pe o bordură, între duble, așteptând să ne vină rândul. Am prins și filme doar cu sticksuri, bine alea erau la “all you can eat” și la propriu și la figurat. Mi-am revenit și am comandat niște burgeri, doar să văd dacă doamnă aceea nu mă ia la mișto.

Am luat pauză de prânz și mi-am mâncat burgerii. Colegii mei probabil erau obișnuiți cu acest lux, eu însă eram șocat. A doua zi am mâncat cu staff-ul la cantină. Foarte bună mâncarea și acolo, ba chiar aveai câteva variante. L-am auzit pe un domn care se plângea că ceva nu îi plăcea și i-am șoptit la ureche când am trecut pe langă el: “Lasă că va iau eu o dată la un film independent să vedeți cum e acolo cu mâncarea.” Mi-a zâmbit. Cred că și-a imaginat că e de bine”, a detaliat Codin Maticiuc.

citește și...