Jorge dă detalii despre relația sa cu fiica lui din prima căsnicie. ”Încă se păstrează acel program stabilit la divorț”

25.10.2022, 17:58
Jorge dă detalii despre relația sa cu fiica lui din prima căsnicie. ”Încă se păstrează acel program stabilit la divorț”
Jorge dă detalii despre relația sa cu fiica lui din prima căsnicie

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a făcut mărturisiri despre Karina, fiica sa din prima căsnicie, cu Alina Laufer. Artistul, în vârstă de 40 de ani, a explicat cum se înțelege cu fata sa, dar și că încă se respectă programul de vizită stabilit după divorțul de Alina Laufer. ”Încă se păstrează acel program stabilit la divorț”, a spus Jorge.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a dat detalii despre Karina, fica sa din prima căsnicie, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Artistul a explicat ce relație are cu fata sa, dar a dezvăluit că se vede cu Karina confom prrogramului care s-a stabilit după divorțul lu de Alina Laufer.

Jorge dă detalii despre relația sa cu fiica lui din prima căsnicie. ”10 minute zilnic pe telefon cu ea au făcut diferența pentru relația noastră”

”Relația cu Karina a fost incredibil de frumoasă de la început, de când s-a născut. Momentul în care ea a plecat în SUA în mod normal ai spune că te-ar distanța, însă acela a fost un moment care ne-a apropiat și mai tare, pentru că distanța era atât de mare. Însă a fost meritul Karinei că a ținut să vorbim pe video în fiecare zi și petreceam 5-10 minute în care îmi povestea ce a mai făcut, cum e la școală, cu cine s-a împrietenit. 10 minute zilnic pe telefon cu ea au făcut diferența pentru relația noastră”, a explicat Jorge.

”Iar în momentul în care ea s-a întors în țară am simțit că parcă nu am pierdut nimic, din contră, ne-am apropiat și mai mult. Și cred că a contat mult și pentru ea, fiindcă a putut să se descarce, avea cui să povestească, iar eu o ascultam și încercam să o sfătuiesc cum să se poziționeze față de colegii noi, ca să se poată integra. Iar momentele când mergeam în vacanță să o vizitez erau wow, pentru că era bucurie sinceră. Acum suntem în București amândoi și păstrăm tradiția de a ne auzi și a ne vedea pe video zilnic, pentru că, deși suntem la 30 de minute de mers unul de altul, încă se păstrează acel program stabilit la divorț. Însă sper că, pe viitor, lucrurile se vor schimba”, a mai declarat artistul.

 

citește și...