Jorge, amănunte din mariajul cu Ramona. ”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu”

27.06.2022, 14:05
Jorge, amănunte din mariajul cu Ramona. ”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu”
Jorge, amănunte din marioajul cu Ramona. ”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe , a dat amănunte din mariajul său cu Ramona Prodea, cea de-a doua soție a sa, împreună cu care are un băiețel. ”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat”, a mărrturisit artistul, în vârstă de 40 de ani.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a dat detalii, pentru revista Viva, din căsnicia sa cu Ramona Prodea, dezvăluit că relația lor a început greu și că au existat momente dificile între ei.

Jorge, amănunte din mariajul cu Ramona. ”Apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de ”

”Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă. Însă, încetul cu încetul, am văzut răbdarea Ramonei, iar răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel, fiindcă ea de la an la an a fost alături de mine, indiferent ce s-a întâmplat, iar experiențele trăite de noi doi nu mai vreau să le trăiesc cu altcineva, pentru că relația noastră a evoluat extraordinar. Nașterea lui David ne-a unit și mai tare, și felul în care fetele s-au dezvoltat ne-a întărit relația și familia”, a detaliat Jorge.


Despre relația lor din prezent, artistul a declarat: ”Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri… Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”.

citește și...