Jorge a trecut prin momente dificile în copilărie. ”Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”

26.04.2022, 14:41
Jorge a trecut prin momente dificile în copilărie. ”Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”
Jorge a trecut prin momente dificile în copilărie. ”Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”

Cântărețul Jorge, în vârstă de 39 de ani, are amintiri dureroase din copilărie. Acesta a povestit cum a fost relația cu tatăl său. ”Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”, a mărturisit artistul la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Jorge a dat detalii din trecutul său la podcastul lui Cătălin Măruță.

Acesta și-a amintit de copulăria sa și a dezvăluit că a avut o relație tensionată cu tatăl său.

Jorge a trecut prin momente dificile în copilărie. ”Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe”

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”, a mărturisit Jorge, potrivit wowbiz.ro.

„Mi-a spus o singură dată că mă iubește, în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama”, a adăugat artistul.

Jorge, la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge și Ramona au fost prezenți la matinalul de la Pro FM, unde au făcut numeroase dezvăluiri din relația lor. Artistul a recunoscut că a înșelat-o pe partenera sa în perioada când încă nu erau căsătoriți. „Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge.

 

citește și...