Jorge a mărturisit că a înșelat-o pe soția sa. ”Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”

31.03.2022, 15:33
Jorge a mărturisit că a înșelat-o pe soția sa. ”Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”
Jorge a mărturisit că a înșelat-o pe soția sa. ”Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a făcut dezvăluiri incredibile la un podcast. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că a înșelat-o pe ac tuala sa soție pe vremea când încă nu erau căsătoriți. ”Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”, a mărturisit el.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge și Ramona au fost prezenți la matinalul de la Pro FM, unde au făcut numeroase dezvăluiri din relația lor. Artistul a recunoscut că a înșelat-o pe partenera sa în perioada când încă nu erau căsătoriți.

Jorge a mărturisit că a înșelat-o pe soția sa. ”Relația noastră a fost foarte zbuciumată”

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge, relatează revista Avantaje.

Soția sa, Ramona, a vorbit despre gelozie: „Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”.

 

citește și...