Jorge a aniversat opt ani de căsnicie. ”Leșina în biserică, la cununia religioasă”

19.08.2021, 16:44
Jorge a aniversat opt ani de căsnicie. ”Leșina în biserică, la cununia religioasă”
Jorge a aniversat opt ani de căsnicie. ”Leșina în biserică, la cununie religioasă”

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a aniversat opt ani de la căsătoria cu Ramona Prodea, cea de-a doua sa soție. Cu această ocazie, artistul, în vârstă de 39 de ani, a transmis un mesaj pe contul său de socializare, în care și-a amintit de ziua în care s-a căsătorit și de incidentul prin care a trecut partenera sa de viață.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur. 

În data de 18 august, Jorge și Ramona Prodea, actuala sa soție, au aniversat opt ani de la căsătorie.  Cu această ocazie, cântărețul a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

Jorge a aniversat opt ani de căsnicie.  ”Arunc cu sticla de apă pe fața ei, se trezește și zice: machiajul”

În mesajul postat în mediul online, Jorge și-a amintit de incidentul prin care a trecut actuala sa parteneră de viață, Ramona Prodea, îm ziua cununiei religioase. Aceasta a leșinat în biserică.

”Fix acum 8 ani, lesina in biserica la cununia religioasa… a adunat-o nasul @sirbu_cristian_first de pe jos. Eu ii dadeam palme, ea nimic. Copiii plangeau, lumea disperata… Arunc cu sticla de apa pe fata ei, se trezeste si zice “MACHIAJUL”…… ?. Asa a inceput drumul nostru, cu tot felul de lucruri, unele haioase, altele frumoase si experiente care ne-au ajutat sa crestem impreuna. Multumesc @ramona_prodea pentru 8 ani magici, alaturi de copiii nostri minunati! ??? Te iubesc!”, a scris Jorge pe pagina sa de Facebook.

citește și...