Jojo spune lucrurilor pe nume. ”Faimosul hate din online este de fapt invidie, cu I mare”

01.08.2021, 11:11
Jojo spune lucrurilor pe nume. ”Faimosul hate din online este de fapt invidie, cu I mare”
Jojo spune lucrurilor pe nume. ”Faimosul hate din online este de fapt invidie, cu I mare”

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, și-a spus foarte clar părerea despre criticile din mediul online. Vedeta susține că acele comentarii negative din mediul online vin, de fapt, din invidia celor care critică. ”Faimosul hate din online este de fapt invidie, cu I mare”, a scris  Jojo pe contul său de socializare.

Jojo, în vârstă de 40 de ani, și-a spus părerea despre comentariile negative care apar în mediul online.

”Nu poti iubi un om si-n acelasi timp sa il invidiezi. Dragostea si invidia nu incap in aceeasi inima. De cand cu social media, postarile zilnice si aparitia comentariilor s-a nascut un alt concept: conceptul de hate. O prietena apropiata m-a intrebat zilele trecute daca si pe paginile mele apar haterii. “Apar”, i-am raspuns. “Si ce faci?” “Le raspund civilizat si cat pot eu de frumos.” Uneori un cuvant bun poate schimba o lume intreaga. Eu chiar cred lucrul acesta. Acum sa revenim la acest hate, ura care se manifesta mai ales prin puterea cuvantului”, a notat vedeta pe contul său de socializare.

Jojo spune lucrurilor pe nume.  ”Eu mă bucur pentru succesul lor și îl las să mă inspire. Nu îi invidiez”

Jojo a spus foarte clar că hate-ul din online este, de fapt, invidie.  ”Faimosul hate din online este de fapt Invidie, cu I mare.
Un sentiment suparator, care greu da pace celui care il simte. Invidia este un sentiment egoist de parere de rau, de necaz, de ciuda, provocat de succesul sau situatia buna a altora. De exemplu eu ieri am scris ca plec in vacanta. Am fost intrebata imediat “a cata vacanta?” Oamenii presupun ca daca vad o postare pe Facebook sau instagram cunosc totul despre tine in cele mai mici detalii. Nu mai spun despre faptul ca de cele mai multe ori nici nu citesc ceea ce va impartasesc si se lanseaza in zeci de comentarii aberante doar pentru ca sunt manati de acest sentiment groaznic de Invidie”, a mai scris ea.

”Cand te concentrezi asupra a ce ai tu si nu te uiti la ceilalti atunci nu poti spune decat: “Doamne, multumesc!” Eu una asa fac. Sunt multi oameni care traiesc vieti mult mai senzationale decat a mea. Care pleaca in si mai multe vacante, in locatii senzationale, traiesc in lux sau mai stiu eu ce fac. Eu ma bucur pentru succesul lor si il las sa ma inspire. Nu ii invidiez. Imi vad de bucatica mea si sunt recunoscatoare pentru ceea ce am. Asa ca, as vrea sa te ajut si pe tine, cel care urasti si invidiezi sa faci lucrul acesta.  Nu te mai compara: comparatia e radacina invidiei! Tu esti Unic! Binecuvantarea lui Dumnezeu pentru tine e una diferita tocmai pentru ca esti unic! Bucura-te de ceea ce ai si nu uita ca mereu vor fi unii care vor avea mai mult si mult mai multi care din pacate au mai putin. Tu stai pe drumul tau. Fii multumit cu ceea ce primesti! Fa Rai din ce ai!”, a încheiat vedeta.

Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate de șapte ani

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul acesta, cei doi au aniversat șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

”Omul meu ❤️ Paul Ipate. Pe culmile gloriei sau doi necunoscuti, la bine la greu indiferent de ceea ce ne ofera viata. Acum sapte ani am stiut ca el e cel langa care vreau sa merg mai departe atat cat ne va permite Cel de Sus. E partenerul meu in toate, si ma motiveaza sa fiu cea mai buna varianta a mea! Pe langa faptul ca e cel mai bun tatic, e si cel mai bun partener de conversatie! Nu cred ca am vorbit mai mult cu altcineva pe lumea asta despre orice!  Vitan & Berceni pentru multi ani de acum incolo!”, a scris Jojo în mediul online.

citește și...