Jojo s-a lăsat pe mâna specialiștilor. ”Am anumite depuneri cu care nu se poate lupta nimeni”

17.09.2020, 09:56
Jojo s-a lăsat pe mâna specialiștilor. ”Am anumite depuneri cu care nu se poate lupta nimeni”
Jojo s-a lăsat pe mâna specialiștilor. ”Am anumite depuneri cu care nu se poate lupta nimeni”

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a decis să recurgă la ajutorul specialiștiolor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Jojo vrea să îmbunățățească anumite lucruri din punct de vedere fizic, astfel că s-a lăsat pe mâna specialiștilor în remodelare corporală. Vedeta a mărturisit că vrea să scape de depunerile de pe coapse și de pe abdomen.

”Întotdeauna am fost genul de fată/femeie cu coapse mai voluminoase, nu filiforme. După ani de diete și tot felul de activități sportive lucrurile nu s-au schimbat foarte tare. Primul loc unde “pun” grăsime e pe coapse. Și un pic pe burtă. Nu vă mai spun că abdomenul meu e destul de afectat după cea de a doua naștere, chiar dacă au trecut aproape 4 ani de atunci.

Așa că m-am hotărât să le îmbunătățesc pe amândouă, pentru că am realizat că nu pot face asta numai prin sport și dietă. Am anumite depuneri cu care nu se poate lupta nimeni”, a spus actrița.

Vedeta a explicat în ce constau tratamentele pe care le face.

”E unica tehnologie care subțiază, remodelează, tratează celulita și reface aspectul pielii într-un singur tratament. Vă spun atât: după cea de a patra ședință lucrurile se văd altfel. Observ multe îmbunătățiri mai ales pe partea internă a coapsei.

Ieri stăteam cu un picior sub mine (poziția clasică:)) și mi-am dat seama că a dispărut o parte din celulită care mă deranja.☺️ Azi am venit la ședință cu o retenție clară de apă (eram pufoasă de-a dreptul) pentru că am mâncat mai sărat în Deltă și după o oră de tratament sunt vizibil dezumflată/subțiată”, a mai spus Jojo.

Formează un cuplu cu Paul Ipate de șase ani

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

citește și...