Jojo, o nouă operație estetică. „Mi-a luat ceva timp să îmi fac curaj”

22.01.2022, 10:43

Jojo a anunțat într-o postare pe rețelele de socializare că va suferi o operație estetică. La 20 de ani de la mărirea sânilor, Jojo va trece printr-o nouă intervenție în zona bustului. Jojo spune că anul acesta este decisă să devină cea mai bună variantă a ei, iar decizia de a-și schimba implanturile mamare face parte din acest plan.

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a decis să treacă printr-o nouă intervenție estetică în 2022.

Jojo a luat decizia de a-și schimba implanturile mamare. Actrița mărturisește că se gândea de mult timp la acest lucru, dar nu a avut curaj.

”Mi-a fost teamă de încă o astfel de intervenție”

„Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenție care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grijă mai mare de sănătatea mea, de corpul meu și de mintea mea. Am făcut investigații medicale amănunțite, iar Dr. Mădălina Ciupan a fost cea care mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile și să le mut sub mușchi, pentru că e mai sigur așa pentru sănătatea mea. După două nașteri mă gândeam deja de multă vreme la asta, însă mi-a fost teamă de încă o astfel de intervenție”, a scris ea pe Facebook.

Artista spune că şi alte femei se află în aceeaşi situaţie.

“Este un pas important pentru sănătatea mea”

“Ştiu că există multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenţii, însă mai ştiu şi cât de important este ca fiecare om să se simtă bine în corpul lui, iar, cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivită pentru sine. Eu una o să mă simt mai bine şi mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, şi asta este tot ce contează în acest moment. Accept şi înţeleg părerile pro şi contra, oameni suntem şi înţeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai bună şi sănătoasă varianta a mea, şi am simţit să va împărtăşesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt şi alte femei care poate se află în faţă unei decizii similare .

Mulţumesc Dr. Mădălina Ciupan pentru empatie şi profesionalism şi pentru că mi-a transformat teamă şi neîncrederea în curaj şi încredere!”, spune artista.

 

citește și...