Jojo a împlinit 40 de ani. ”Să îmi onorez trecutul cu toate cele care s-au întâmplat”

24.04.2021, 11:24
Jojo a împlinit 40 de ani. ”Să îmi onorez trecutul cu toate cele care s-au întâmplat”
Jojo a împlinit 40 de ani. ”Să îmi onorez trecutul cu toate cele care s-au întâmplat”

Jojo a împlinit 40 de ani. Cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj pe contul ei de pe o reșțea de socializare.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a împlinit 40 de ani în data de 22 aprilie. ”Dragul meu 40 iti spun cu zambetul pe buze bine ai venit!!! Viata e roz si roz este lumea toata! Si la 40!”, a scris vedeta în mediul online.

Jojo a vorbit și despre cum se simte. ”Se spune ca femeia la 40 de ani adauga peste toata experienta vietii de pana atunci intelepciunea ei. Au fost pana acum 39 de primaveri frumoase. Celelalte de abia acum vor incepe sa vina. Ce am invatat in toti acesti 39 de ani?  Sa ma apreciez mai mult, sa fiu mai blanda cu mine, sa am mai multa rabdare si sa imi onorez trecutul cu toate cele care s-au intamplat sau nu au putut sa se intample. O prietena draga mie mi-a spus ca in fiecare an de ziua noastra de nastere facem un bilant. Al meu arata asa: Achim, Zora, Paul, familia mea, prietenii mei, o cariera lunga, doua pisici, doi caini, multe flori plantate, multe cantece cantate, locuri minunate vizitate si toate facute cu multa multa iubire!… Sunt fericita ca am ajuns pana aici pe drumul meu si astept cu inima deschisa tot ce urmeaza!”, a precizat ea.

Jojo are doi copii

Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

Într-un interviu pe care l-a acrodat revistei Viva, Jojo a explicat că nu este căsătorită cu actorul Paul Ipate. ”Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată… Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul”, a declarat actrița.

Întrebată dacă contează actele într-o poveste de dragoste, Jojo a declarat răspicat: ”Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”.

citește și...