Jojo lămurește lucrurile: ”Să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul”

22.06.2020, 12:23
Jojo lămurește lucrurile: ”Să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul”
Jojo lămurește lucrurile: ”Să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul”

Jojo a adecis să pună lucrurile la punct după ce s-a speculat că și-ar fi mărit maxilarul.

Pe contul ei de socializare, Jojo a explicat foarte clar că nu și-a mărit maxilarul, după ce a fost acuzată că a folosit filtre pentru a face acest lucru. . Ea a povestit ce problemă a avut la față în adolescență, când a leșinat din cauza unei cure de slăbire și s-a lovit pe partea stângă a feței.

”Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul.??‍♀️ Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul?!? V-am mai povestit odată că în adolescentă am ținut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoștința când eram la liceu.

Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stânga a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile și fața în același timp).

Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibulă mai proeminentă pe partea stânga și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună” pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pâră că am folosit nu știu ce filtru (pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-va că niciun om normal la cap nu și-ar mări maxilarele.?”, a mărturisit vedeta în mediul online.

E un defect pe care nu-l poate corecta

Jojo a ținut să precizeze că defectul pe care îl are la față este unul pe care nu-l poate corecta.  De asemenea, i-a îndemnat pe oameni să nu-i mai judece pe cei din jur.

”M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celălalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stânga. Așa că… vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corecta. Când haterii ies la vânătoare de defecte, ei nu realizează de cele mai multe ori la ce fac referință de fapt. Poate că vorbesc despre lucruri care pe ceilalți îi răscolesc enorm.

Încercați să nu îi mai judecăți pe ceilalți. Fiți blânzi unii cu alții pentru că frumusețea e de fiecare dată de fapt în ochii privitorului. Lăsați oamenii să se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu îi mai corectați la orice pas, pentru că nu despre asta este vorba în viață. Nu ne-am născut să fim permanent că niște judecători, ci dimpotrivă, am venit aici ca să îmbrățișăm toleranța, diversitatea și frumusețea fiecărui om în parte așa cum o deține el. Fiți buni oameni dragi! Mereu!”, a încheiat vedeta.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

citește și...