Jojo, despre debutul său în televiziune. ”Nu ştiam ce mă aşteaptă”

20.08.2020, 11:26
Jojo, despre debutul său în televiziune. ”Nu ştiam ce mă aşteaptă”

Jojo este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani. Vedeta și-a amintit de debutul ei și despre emoțiile pe care le-a trăit la acea vreme.

Jojo a făcut dezvăluiri din caiera ei și despre debutul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

”Aveam ambiții mari. În mare parte, le-am depăşit pe toate. Nu ştiam ce mă aşteaptă. Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei şi familiei mele. Ăsta a fost lucrul cel mai important pentru mine, întotdeauna. Nu celebritatea sau alte lucruri care au intervenit absolut întâmplător pe parcurs. Am fost un copil vizionar, care a avut multă credință şi încredere că imposibilul poate deveni oricând posibil”, a povestit vedeta.

”Nu puteai trişa drumul tău către acel statut”

Jojo a explicat și cum era statutul de persoană publică la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

”Lucrurile erau foarte bine definite şi împărțite. Deveneai cunoscut pentru abilitățile tale, pentru talentul tău, pentru realizările tale profesionale. Nu exista mediul online, nu existau atâtea televiziuni. Primeam saci de scrisori de la cei care mă iubeau, mai ales în perioada TVR, când am prezentat emisiunea pentru copii „Kiki Riki Miki. Exista un echilibru bun între însemnătatea unei persoane publice şi realizările sale”, a afirmat actrița.

”Practic, nu puteai deveni persoană publică dacă nu ştiai cu adevărat să faci ceva, dacă nu aveai pregătirea necesară pentru asta. Oamenii publici nu erau atât de numeroşi. Conceptul de vedetă era complet diferit. O vedetă era un profesionist într-un domeniu bine conturat. Nu puteai trişa drumul tău către acel statut. Trebuia să fii extrem de bine pregătit şi să şi dovedești asta. Acum, Instagramul este suprasaturat de profile în a căror descriere există termenul de „public person. Pur şi simplu s-au schimbat valorile şi însemnătatea tuturor lucrurilor, e o altă industrie. Schimbarea însă este mereu necesară. Fără ea nu poate exista evoluție”, a completat ea.

Formează un cuplu cu Paul Ipate de șase ani

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

citește și...