Jojo a avut probleme cu cei doi copii. ”Am fost tratată ca orice altă mămică”

02.05.2022, 13:29
Jojo a avut probleme cu cei doi copii. ”Am fost tratată ca orice altă mămică”
Jojo a avut probleme cu cei doi copii. ”Am fost tratată ca orice altă mămică”

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a avut probleme cu cei doi copii ai săi în ultima perrioadă de timp. Înaintea sărbătorilor pascale, băiețelul vedetei, Achim a făcut enterocolită, iar ulterior fiica sa, Zora, s-a îmbolnăvit și ea, având nevoie să fie internată la spital. Jojo a ținut să le mulțumească medicilor care s-au ocupat de fetița ei.

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul trecut, cei doi au aniversat șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Înainte de Paște, dar și după aceea, actrița a avut probleme cu cei doi doii ai săi. Băiețelul vedetei, Achim a făcut enterocolită, iar ulterior fiica sa, Zora, s-a îmbolnăvit și ea, având nevoie să fie internată la spital. Vedeta a dat detalii, pe contul său de socializare, despre situațiile prin care a trecut.

Jojo a avut probleme cu cei doi copii. ”Dupa premiera am fugit la spital si m-am internat eu cu ea”

”Inainte de Paste Achim a facut enterocolita. Desi s-a simtit rau mititelul, a depasit episodul destul de bine si nu a necesitat internare. La cateva zile dupa, Zora a luat si ea virusul si s-a deshidratat destul de tare. Asa ca am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Grigore Alexandrescu”. Vineri dimineata inainte de premiera piesei “O farsa de 2 lei” am internat-o pe Zora la spital pentru ca era deshidratata si apatica. A ramas acolo cu mama cateva ore pana cand am terminat eu si cu Paul spectacolul. Dupa premiera am fugit la spital si m-am internat eu cu ea. Dupa doua nopti si doua zile petrecute acolo Zora si-a revenit si sunt recunoscatoare pentru asta”, a explicat Jojo.

Actrița a ținut să le mulțumească medicilor pentru cum a fost tratată fiica sa:  ”Am vrut sa scriu aceste randuri pentru ca de obicei se scriu lucruri negative despre spitalele de stat din tara, insa de aceasta data a fost o experienta pentru care vreau sa multumesc. Le multumesc doctorilor de la Grigore Alexandrescu pentru promptitudine, profesionalism si empatie (nu m-a recunoscut nimeni, am mers nemachiata si rupta de oboseala si am fost tratata ca orice alta mamica). Multumesc din tot sufletul meu asadar medicilor, doamnelor asistente si ingrijitoare incepand cu cei de la triaj si continuand cu toti ceilalti pentru calm, prezenta, profesionalism si capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat si jucaus cu copilul meu de 5 ani care a trait experienta spitalizarii pentru prima oara. Ne-am simtit in siguranta, bine ingrijite, protejate, permanent informate si azi am ajuns cu bine acasa. Maine reincep filmarile pentru Strada Speranței asa ca sunt recunoascatoare Domnului ca a facut in asa fel incat ne-am intors azi acasa. Ma bucur si sunt mandra ca avem in tara noastra si oameni pregatiti si profund calificati pentru meseriile lor.Nu m-a pus nimeni sa scriu aceste randuri. O fac pentru ca sunt profund miscata si impresionata de rabdarea si caldura de care am fost inconjurate. Atentie mare la enterocolita, erau multe cazuri si atat Achim cat si Zora au vaccinul facut pentru Rotavirus. Dupa aceasta experienta ingrijoratoare care ni s-a parut ca a durat o eternitate, ne-am dat seama ca tot sanatatea este cea mai importanta! Va imbratisam!❤️”.

citește și...