Johnny Depp mărturisește ce va face cu milionul de dolari primit de la Amber Heard

23.12.2022, 16:15

Actorul va folosi banii primiți în urma procesului pentru o cauză nobilă. Telenovela Johnny Depp – Amber Heard a fost una dintre cele mai urmărite și despre care s-a vorbit în 2022. Actorul a fost acuzat de maltratare și abuz sexual de către soția sa, dar, în cele din urmă, datorită dovezilor prezentate de amândoi, s-a decretat că Heard a fost cauza propriilor răni. 

Cei doi artiști au ajuns la un acord pentru a nu mai fi nevoiți să se confrunte în fața unui judecător și au convenit asupra unei despăgubiri de un milion de dolari pentru interpretul lui ‘Jack Sparrow’ de către fosta sa soție.

“Plata de 1 milion de dolari – pe care domnul Depp se angajează și pe care o va dona (de fapt) unor organizații de caritate – întărește recunoașterea de către doamna Heard a concluziei urmăririi riguroase a justiției de către sistemul juridic.”, transmite marca.com.

Johnny Depp explică pe ce va cheltui banii lui Amber Heard

Această sumă este semnificativ mai mică decât cele 10,35 milioane de dolari care i-au fost acordate, dar, după cum afirmă avocații, scopul procesului a fost de a scoate “adevărul la lumină”. De asemenea, ei spun că Depp va dona “de fapt” întregul milion de dolari unor organizații de caritate.

Acum, Jonny Depp a anunțat ce va face cu suma primită. Deși aparent apele sunt calme, Johny Depp și Amber Heard au zgâriat din nou rana relației lor toxice care i-a dus în instanță. După acordul reciproc, actrița a mărturisit presei că, în ciuda acuzațiilor, încă mai are sentimente pentru Depp: “Îl iubesc. Știu că poate fi greu de înțeles…”, a explicat Heard.

Avocații au explicat într-o scrisoare dorința actorului

Acum, chiar Johnny Depp a fost cel care a dorit să se întoarcă la cel mai mediatic proces de la Hollywood, iar avocații săi au explicat într-o scrisoare dorința actorului. Milionul de dolari pe care artistul îl va primi va fi folosit pentru a fi donat unei organizații caritabile dedicate apărării adevărului. O cauză non-profit care este aproape de inima actorului.

citește și...