Procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard, subiect de film

01.10.2022, 14:54

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat în luna iunie și a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului. A atras multă atenție, iar acum va fi transformat într-un film. Trailerul filmului, “Hot Take: The Depp/Heard Trial”, care s-a lansat vineri, a apărut acum.

Clipul de un minut despre procesul senzațional a apărut miercuri. În aprilie, fostul cuplu s-a îndreptat spre tribunal din cauza unui proces de defăimare intentat de Depp împotriva lui Heard pentru că, potrivit acestuia, l-a acuzat pe nedrept de abuz conjugal. Prezentând fragmente din înfățișările din sala de judecată și din relația lor, trailerul arată că filmul este inspirat din evenimente reale.

Aceasta arată că realizatorii au luat în serios aspectul stilistic. Actorii au încercat să reconstituie înfățișarea lui Depp și a lui Heard, precum și expresiile și modul de a vorbi. Filmul a inclus fragmente din campania de prejudecăți și de socializare împotriva lui Heard, în timp ce un reporter este auzit spunând: “Este prima zi a procesului de defăimare dintre Depp și Heard. Deși fanii își arată susținerea pentru ambele părți, este clar că există un favorit aici”. Într-un alt caz, a fost adăugat un clip video care îl atacă pe actrita din Aquaman, spunând că ea vrea doar “atenție”, potrivit The Guardian.

Procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard, subiect de film

“Hot Take: The Depp/Heard Trial este un film original Tubi bazat pe controversatul proces de defăimare care a zguduit lumea”, se arată în legendă. Cu Mark Hapka în rolul lui Depp și Megan Davis în rolul lui Heard, din distribuție mai fac parte Melissa Marty în rolul Camille Vasquez, avocata lui Depp, și Mary Carrig se alătură în rolul Elaine Bredehoft, avocata lui Heard.

Scris de Guy Nicolucci și regizat de Sara Lohman, filmul este produs în mod executiv de Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer și Fernando Szew.

“Amber l-a defăimat pe  Depp”

Cazul se concentrează pe un articol scris de actrița din The Rum Diary și tipărit în The Washington Post în decembrie 2018, în care aceasta se descria drept o “figură publică care reprezintă abuzul domestic” și care a fost pusă la pilda pe internet după afirmațiile sale de agresiune. În urma unui proces de șase săptămâni, un juriu format din șapte persoane a stabilit în iunie că Heard l-a defăimat intenționat pe Depp. Echipa lui Heard a făcut apel la verdict în iulie, după ce o cerere de anulare a procesului a fost respinsă.

“Credem că instanța a făcut erori care au împiedicat un verdict corect și echitabil, în concordanță cu Primul Amendament”, a declarat un purtător de cuvânt al acesteia.

Entertainment Weekly l-a contactat pe actorul din Pirații din Caraibe pentru un comentariu cu privire la apel, iar purtătorul său de cuvânt a răspuns: “Juriul a ascultat dovezile ample prezentate în timpul procesului de șase săptămâni și a ajuns la un verdict clar și unanim că inculpata însăși l-a defăimat pe  Depp în mai multe rânduri. Rămânem încrezători în cazul nostru și în faptul că acest verdict va rămâne valabil”.

citește și...