Jennifer Lopez pozează complet goală cu ocazia împlinirii a 53 de ani. “Am început cu fundul!”

25.07.2022, 16:47

Jennifer Lopez și-a uimit fanii pozând complet goală într-o reclamă efervescentă pentru noul produs Booty Balm al liniei sale de înfrumusețare JLo Beauty, pe care a postat-o pe Instagram cu ocazia împlinirii a 53 de ani.

Jennifer Lopez și-a uimit fanii pozând complet goală pentru a sărbători cea de-a 53-a aniversare.

Vedeta Wedding Planner, în vârstă de 53 de ani, și-a sărbătorit duminică aniversarea, la doar câteva zile după ce s-a căsătorit în secret cu logodnicul ei Ben Affleck.

Jennifer Lopez a pozat nud

Jennifer a marcat aniversarea împărtășind un videoclip incendiar cu ea în pielea goală celor 219 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, în timp ce promova un nou produs din linia sa de produse cosmetice, JLo Beauty.

Postând pe site-ul de socializare, Jennifer a apărut într-o serie de clipuri semi-dezbrăcată în timp ce promova balsamul pentru fund de 65 de dolari (54 de lire sterline) al gamei de produse de frumusețe, înainte de a se dezbraca complet.

“Am început cu fundul!”

Vedeta și-a arătat fizicul lucrat în sala de gimnastică, în timp ce poza în fața obiectivului camerei de filmat, fără haine.

Ea și-a purtat părul strălucitor pe umeri, arătând în același timp o parte din sâni .

Într-o altă imagine, Jennifer și-a expus posteriorul celebru în toată lumea în timp ce purta un monokini negru.

“Acordăm toată această grijă și atenție pielii de pe față, dar uneori neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru corp, care să răspundă nevoilor sale specifice și unice, și am început cu fundul!”

Lansarea spotului publicitar vine după ce Jennifer a dezvăluit în documentarul său de pe Netflix Halftime că aproape a renunțat la showbiz din cauza criticilor la adresa fundului său plin de forme.

Ea a spus: “Au fost multe momente în care mi-am spus: “Cred că o să renunț”.
“A trebuit să-mi dau seama cu adevărat cine eram. Și să cred în asta și să nu cred în nimic altceva”.

citește și...