Jessica Alves pare desfigurată din cauza operațiilor estetice! A cheltuit peste 700.000 de lire sterline

16.06.2022, 18:50

Rodrigo Alves este cunoscut și sub numele de Jessica Alves. Viața lui a fost una uimitoare.  La 38 de ani, Jessica a trecut pragul cabinetului medicului estetician de numeroase ori și declară că are peste 100 de intervenții chirurgicale! Jessica Alves dezvăluie câte milioane a făcut pe OnlyFans

Rodrigo Alves s-a născut și a crescut în Brazilia, dar a devenit celebru în Marea Britanie când a participat la mai multe programe TV în care a vorbit despre dragostea lui pentru chirurgia estetică.

Rodrigo a avut curajul de a dezvălui oamenilor adevărata sa sexualitate. Rodrigo s-a afișat public complet schimbat și de atunci a început un lung șir de proceduri complexe pentru a deveni femeie, potrivit foxnews.

Vedeta pare să fie desfigurată de la atât de multe intervenții

Rodrigo folosește numele de Jessica și este de nerecunoscut! Are un posterior demn de Kim Kardashian și niște sâni voluminoși.

Din păcate, nu am putea spune că pasiunea Jessicăi pentru operațiile estetice i-a asigurat o înfățișare de model. Vedeta pare să fie desfigurată de la atât de multe intervenții, dar cu siguranță nu se va opri aici cu procedurile pentru că, așa cum recunoștea chiar ea, este dependentă de intervențiile estetice.

Jessica Alves dezvăluie câte milioane a făcut pe OnlyFans

Într-un interviu cu Quem, în octombrie anul trecut, Jessica a comentat despre banii făcuți pe OnlyFans. Vedeta a explicat că, odată cu schimbarea de sex, interesul publicului pentru conținutul ei a crescut:

„Nu am fost niciodată dorită sexual. Asa ca in ziua de azi, ca femeie, am o multime de admiratori, iar asta este ceva nou pentru mine. Influențat de prieteni celebri care folosesc OnlyFans, am ajuns să îmi creez un profil și a funcționat.”

„Am creat contul în iulie și de atunci am câștigat 1 milion de dolari. Pe pagina mea sunt mai multe fotografii nud și senzuale, dar de bun gust”, a spus el, încheind apoi:

Jessica a primit o moștenire fabuloasă din partea bunicilor. În plus, lucrează în domeniul imobiliar și câștigă sume frumoase de bani și din aparițiile televizate. În anul 2018, averea sa era estimată la 30 de milioane de lire sterline!

citește și...