Cum arată tânăra care a cheltuit 190.000$ pe operații estetice! Familia, nemulțumită de rezultatul celor peste 20 de intervenții

06.07.2019, 12:18
Cum arată tânăra care a cheltuit 190.000$ pe operații estetice! Familia, nemulțumită de rezultatul celor peste 20 de intervenții
Tânăra s-a operat de peste 20 de ori

O tânără din Virginia, SUA, a reușit să uluiască pe toată lumea după ce a cheltuit 190.000 de euro pe operații estetice. Femeia a început să apeleze la intervențiile de înfrumusețare încă de la 18 ani și transformarea este șocantă. 

Tânără, pe numele său Kristen Snider, are 28 de ani și a mărturisit că acumulase fel și fel de frustrări în anii copilăriei și adolescenței, atunci când colegii și prietenii îi spuneau că este prea slabă.

Lucrează în domeniul IT

Angajată în domeniul IT, Snider a hotărât să își schimbe complet înfățisarea atunci când a început să câștige suficient pentru a-și permite diverse intervenții. 

Prima operație estetică a tinerei, un implant mamar, a avut loc în 2010, atunci când avea 18 ani. Kristen le-a spus jurnaliștilor că după prima mărire a bustului a plâns de fericire, iar de atunci a apelat de peste alte 20 de ori la intervenții de înfrumusețare. Și-a pus un alt implant mamar, și-a îndepărtat coaste, și-a pus silicon în fese, a făcut liposucție, trei rinoplastii și o operație de reconstrucție a pomeților.

Vrea să mai cheltuie 30.000$ pe operații

Mai mult decât atât, deși familia sa este nemulțumită de rezultat și de aspectul său din prezent, tânără e decisă să mai cheltuie 30.000 de dolari pentru a ajunge așa cum își dorește. 

 

citește și...