„Păpușa Barbie” a cheltuit peste 20.000 de lire sterline pe operații estetice. ”Părinții mei nu m-au lăsat să mă joc”

19.04.2022, 13:12

Un model OnlyFans, pe nume Jessy Bunny, spune că a fost exclusă de familia ei din cauza obsesiei ei pentru chirurgie plastică – dar ea spune că totul s-a întâmplat  pentru că nu i s-a permis să se joace cu păpușile în copilărie.

Dar transformarea a avut un cost și mai mare pentru Jessy Bunny – pentru că familia ei nu mai vorbește cu ea.

Tânăra de 20 de ani și-a supărat părinții când a folosit banii pe care i-au dat pentru a-și cumpăra o mașină. Adolescenta a preferat să investească în intervenții chirurgicale, după ce a împlinit 18 ani.

Părinții mei nu mi-au permis să mă joc cu Barbie

Dar modelul OnlyFans, care locuiește în Viena, a cheltuit de atunci până în prezent peste 20.000 de lire sterline pe mai multe pe mai multe interventii chirurgicale.

Vorbind pentru Daily Star, Barbie a spus: „Părinții mei nu mi-au permis să mă joc cu Barbie, așa că am decis că vreau să devin Barbie. Când navigam pe internet în primii ani de adolescență, am descoperit aceste modele 3D extreme pe pagini precum Deviant Art. Și de atunci visul meu a fost să devin o astfel de păpușă.”

“Nu am niciun contact cu familia mea. Au rupt orice contact cu mine”

Cu toate acestea, familia ei încă nu este impresionată.

Jessy se dezbrăcă acum pe OnlyFans pentru a-și îndeplini visul.

Până acum a avut două intervenții chirurgicale la sâni, o operație la bărbie, liposucție și nenumărate injectări cu acid hialuronic în buze.

Jessy Bunny, însă, este hotărâtă să continue să investească în intervenții estetice indiferent de situație. Ea plănuiește chiar să i se scoată două coaste.

Ea a spus: „Când sunt pe stradă, toată lumea se uită la mine. Pot să înțeleg, din moment ce am cei mai mari sâni din toată Austria.

Un fapt amuzant este că multe femei de pe străzi iubesc aspectul meu, ceea ce mă face foarte fericită.”

citește și...