Jessica Alves își arată noua înfățișare după ce a cheltuit 1 milion de lire sterline pe operații estetice

02.08.2022, 14:18

Jessica Alves și-a început demersul de a deveni o “Barbie umană” după ce a trecut de la a fi o “păpușă Ken umană”, iar acum a dezvăluit că drumul ei este aproape finalizat în cadrul emisiunii This Morning de la ITV. Vedeta și-a arătat noul look după ce a cheltuit 1 milion de lire sterline pentru operații estetice.

O femeie aflată în căutarea de a deveni o Barbie umană a dezvăluit că transformarea ei prin chirurgie plastică este în sfârșit completă, după 90 de proceduri cosmetice. Jessica Alves a apărut în emisiunea This Morning de la ITV pentru a-și arăta rezultatele.

Jessica Alves și-a început călătoria de transformare corporală de profil înalt în urmă cu peste zece ani, când a început să își modifice aspectul fizic pentru a arăta ca o versiune umană a prietenului lui Barbie, Ken. Femeia de 39 de ani nu s-a simțit niciodată “confortabil în propria piele” și, după zeci de intervenții chirurgicale, a devenit cunoscută drept “păpușa Ken umană”. Cu toate acestea, în 2020, ea a anunțat “cea mai mare schimbare de până acum”, anunțându-și noua ambiție de a deveni o Barbie umană, potrivit liverpoolecho.co.uk.

Medicii au avertizat-o că nasul i-ar putea fi distrus

Cu toate acestea, după ce și-a finalizat transformarea, femeia, acum în vârstă de 39 de ani, a anunțat că este transsexuală, astfel că a început o căutare pentru a semăna cu Barbie însăși, beneficiind de o operație de schimbare de sex, precum și de o operație la sâni.

Mai recent, Jessica s-a alăturat lui Vernon Kay și Rochelle Humes în cadrul emisiunii This Morning de la ITV pentru a-și dezvălui cel mai nou look, și a recunoscut că aceasta ar putea fi ultima actualizare nouă pentru o vreme.

“Barbie” își dorește și ale intervenții estetice

“Cred că, după atâtea operații estetice, am ajuns la acest aspect – care nu este cel mai natural aspect – așa că există o asociere că arăt ca Barbie”, a explicat ea.

“Mă simt cu 95% mai fericită, cred că arăt grozav, mă simt bine și când mă trezesc dimineața și mă privesc în oglindă, îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare dimineață.”

Dar, în ciuda faptului că este mulțumită de transformarea ei, Jessica a recunoscut că mai există încă o intervenție pe care speră să o finalizeze. Luna trecută a suferit cea de-a 90-a operație. Prezentatoarea Rochelle a spus că Jessica arată într-adevăr ca “Barbie umană”, Jessica răspunzând că, odată cu operațiile estetice, există o “asociere prin care arăt ca Barbie”.

Ea a adăugat: “Într-o viață anterioară am fost poreclită “păpușa vieții umane” timp de 10 ani. În realitate, operație după operație a fost pentru a fi femeia care sunt astăzi”. Ea le-a spus prezentatorilor de la ITV că acesta este “produsul final”, dar a adăugat că în acest moment este doar 95% mai mulțumită de progresele înregistrate. Ea a spus că atunci când se trezește dimineața “îi mulțumește lui Dumnezeu” în fiecare dimineață pentru familia și chirurgii ei.

citește și...