Bianca Drăgușanu, enervată după ziua de naștere. Două invitate i-au adus un cadou jignitor. ”Dacă vă cereți scuze, nu spun cine sunteți”

09.03.2022, 19:22

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere zilele trecute. Blondina a organizat o petrecere fastuoasă cu peste 60 de invitați. Diva s-a distrat toată noaptea și părea că totul a mers ca pe roate. Însă, vedeta a lansat astăzi un atac la două invitate care i-au adus un cadou jignitor.

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație de lux, cu o mulțime de prieteni. Blondina a făcut senzație cu ținuta sa, care i-a scos în evidență bustul generos, posteriorul bombat și talia de invidiat.

Vedeta a dansat toată noaptea alături de invitați, dar și de Gabi Bădălău. Prezența omului de afaceri la ziua de naștere a blondinei a confirmat că cei doi formează în continuare un cuplu.

Două persoane i-au adus un cadou nepotrivit vedetei

Printre invitații vedetei s-a numărat Jessica Alves, dar și câteva persoane neinvitate.

Bianca Drăgușanu a vorbit astăzi despre cadourile pe care le-a primit de la două persoane care nu au fost invitate la ziua sa de naștere, însă au venit să se distreze. Mai mult, iubita lui Gabi Bădălău le solicită celor două femei să își ceară scuze pentru că i-au adus un cadou nepotrivit.

Bianca Drăgușanu a primit cadouri jignitoare 

”Tot stau și mă gândesc de câteva zile dacă să vă povestesc o întâmplare haioasă, semi-penibilă, de la ziua mea. Ar trebui să vă spun niște întâmplări haioase. De exemplu. Ieri și alaltăieri, am început să deschid cadourile, care au fost foarte multe și care m-au făcut fericită. Prietenii mă cunosc, mă întreabă ce îmi doresc de ziua mea și îmi aduc ce îmi doresc de ziua mea. Am primit parfumuri, iar de la niște persoane am primit 3-4 cadouri pe care nu o să le uit”. (…)

”Trebuie să ai bun simt. Nu mă cunoști, este de ajuns să vii cu o felicitare și să spui ”La mulți ani!”, din toată inima. Consider că simpla prezență este de ajuns, din partea unora”. , spune blondina. (…)

Am un mesaj pentru personajele pe care le-am identificat

”Am găsit în pungă săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic.

Am un mesaj pentru personajele pe care le-am identificat, dar nu știu dacă merită să le dezvălui identitatea. Aș vrea să vi le înapoiez (…) vă dau și hârtie igienică să vă ștergeți la gură. Dată viitoare, nu o să mai vină o persoană neinvitată. Să vă fie rușine. Nu mi-ați stricat ziua. mi se pare amuzant. Dacă vă cereți scuze, nu spun cine sunteți. Mai sunteți și persoane semi-cunoscute”, a declarat Bianca.

Cine sunt cele două femei

”Vii cu un săpun. Mai bine nu puneai nimic în pungă. Mai ai și butic de haine. Aștept scuze din partea ta, altfel te dau în vileag”.

”Nu ai cum să vii cu săpun, trandafir și odorizant de baie”. (…)

”Voiam să vă mai dau un indiciu. Persoanele care au venit în haită au omis un detaliu foarte important.  Săpunul pe care mi l-au făcut cadou aveau eticheta și ambalajul în rusă. Ele sunt moldovence. Aștept scuze din partea celei mai bătrâne și celei mai tinere, altfel spun cine sunteți”.

citește și...