Jennifer Lopez îl numește pe Ben Affleck persoana care o face “cea mai fericită”

22.11.2022, 13:59

După patru luni de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck tocmai au confirmat că le merge mai bine ca niciodată. Jennifer Lopez îi este recunoscătoare lui Ben Affleck în acest sezon de sărbători. Vedeta din “Marry Me” a împărtășit cu fanii ei un nou videoclip pe rețelele de socializare, iar în el poate fi văzută cum se cuibărește lângă noul ei soț, cu un zâmbet imens pe față.

Niciodată una care să nu se ferească de un strigăt pe rețelele de socializare, Lopez a distribuit duminică seara pe Instagram un clip care i-a pus cu siguranță pe ea și pe Affleck în cursa pentru cele mai bune obiective de cuplu. În clip, cei doi radiază amândoi în fața camerei: “Băieți, am reușit. Am găsit persoana care mă face cea mai fericită din câte am fost vreodată”.

J.Lo și-a păstrat un look discret în scurtul videoclip, purtând un simplu tricou alb și un machiaj minimalist, în timp ce Ben și-a flexat garderoba vestimentară de toamnă într-un pulover gri cu guler. Actrița a făcut aparent referire la viitorul sezon de Ziua Recunoștinței prin legenda ei, care a constat din trei emoji simple (și festive): “🍁🦃♥️.”, transmite people.com.

Mai mult despre “romantism” decât despre “putere”

Postarea lui Lopez vine la doar câteva săptămâni după ce aceasta a explicat motivul pentru care și-a schimbat numele în mod legal în “Jennifer Affleck”, în urma căsătoriei celor doi în iulie. Atunci când a vorbit cu Vogue pentru articolul de copertă din decembrie, multi-fenomenul a spus că decizia a fost mai mult despre “romantism” decât despre “putere”.

“Oamenii îmi vor spune în continuare Jennifer Lopez. Dar numele meu legal va fi doamna Affleck, pentru că suntem uniți”, a împărtășit ea în interviu. “Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă”.

“Nu este tradițional. Nu are nimic romantic”

Când a fost întrebată despre posibilitatea ca Affleck să-și schimbe numele de familie în Lopez, ea a răspuns: “Nu este tradițional. Nu are nimic romantic în el. Se simte ca și cum ar fi o mișcare de putere.” “Sunt foarte mult în controlul propriei mele vieți și al destinului meu și mă simt împuternicită ca femeie și ca persoană. Pot să înțeleg că oamenii au sentimentele lor în legătură cu acest lucru și este în regulă și asta”, a mai spus ea. “Dar dacă vreți să știți ce simt eu în legătură cu asta, simt că este romantic. Pentru mine încă poartă tradiție și romantism, și poate că sunt doar genul acela de fată”.

 

citește și...