Jennifer Lopez și Ben Affleck au strălucit pe străzile din Malibu

05.09.2022, 17:53

Jennifer Lopez și Ben Affleck au strălucit în ținute asortate, în timp ce cuplul îndrăgostit s-a îndreptat duminică, de mână, spre Malibu.  Cele două vedete au atras toate privirile cu ținutele asortate în timp ce se îndreptau spre festivalul Malibu Chili Cook-Off, scrie The Daily Mail.

Vedeta Hustlers, în vârstă de 53 de ani, a purtat o rochie albă vaporoasă și transparentă, iar ea a mers în sandale roșii strălucitoare, cu părul prins într-un coc dezordonat.

Actorul Good Will Hunting, în vârstă de 50 de ani, a purtat un tricou acoperit de linii ondulate și și-a suflecat mânecile până la mijlocul antebrațelor – în timp ce JLo a purtat o geantă maro în timp ce au participat la festival, cunoscut pentru mâncarea bună, jocurile și atracțiile sale.

Jennifer Lopez și Ben Affleck poartă ținute albe

El a adăugat la ansamblul său relaxat o pereche de pantaloni kaki și adidași albi cu aspect confortabil, alături de ochelari de soare reflectorizanți de aviator.

Arătând proaspăt, părul său șaten era tuns scurt, bine aranjat pe cap, în timp ce se bucura de festivitățile din Malibu.

Un tânăr a amenințat că are o armă de foc

Dar, cu doar câteva ore înainte de dulcea plimbare a lui Ben și JLo, mulțimea a fost nevoită să iasă în grabă de la Malibu Chili Cook-Off după ce un copil a amenințat că are o armă.

Scenele haotice au urmat la festivalul din weekendul de Ziua Muncii, sâmbătă seara, când tânărul participant a spus că are o armă de foc – trimițându-i pe participanții la festival într-o frenezie în timp ce se urcau pe baricade pentru a scăpa.

Clipuri îngrozitoare au arătat panica în timp ce familii și tineri fugeau pentru a-i găsi pe cei dragi din cauza suspiciunii de împușcături.

Dar Biroul șerifului a confirmat că nu a existat niciun schimb de focuri, iar adjuncții de la Lost Hills care au investigat locul faptei au constatat că nu a existat nicio amenințare.

A fost “doar un copil care s-a jucat”, a declarat adjunctul Sean Cohen pentru DailyMail.com.

Fericitul cuplu a fost însoțit astăzi de copiii lui Jennifer Lopez, gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani.

Apariția lui Bennifer în oraș a venit după ce luna trecută cei doi s-au bucurat de o nuntă și o lună de miere fastuoasă.

Cuplul fierbinte din showbiz a organizat luna trecută o nuntă de lux la o proprietate în stil plantație din Georgia și apoi a călătorit în Italia.

Jennifer le-a oferit fanilor ei informații despre proprietatea de 8,9 milioane de dolari din Georgia a ei și a lui Ben, în ultimul ei buletin informativ On The JLo de joi.

citește și...