Jennifer Lopez și Ben Affleck au ales Italia pentru a doua lună de miere

24.08.2022, 14:04

O tendință recentă a celor bogați și faimoși în ceea ce privește nunțile pare să fie aceea de a avea nunți surprinzătoare și discrete într-o biserică – de preferință în Las Vegas – care fac lumea să se gândească: “Wow, sunt exact ca noi, până la urmă”, înainte de a dezvălui că întregul eveniment a fost doar o prefață la nunta lor reală: una care se întinde pe parcursul unui weekend întreg, probabil într-o locație europeană somptuoasă și care prezintă mai multe rochii de mireasă.

Mai întâi, Sophie Turner și Joe Jonas au ales Vegas, apoi sudul Franței, apoi Kourtney Kardashian și Travis Barker au ales tot Vegas, apoi o sală de judecată, apoi Italia (lol), iar acum Ben Affleck și Jennifer Lopez au ridicat lucrurile, în mod natural, la un nivel superior. Cuplul nu numai că a fost logodit de două ori și a avut două nunți separate – a doua dintre ele a avut loc în weekend în Georgia – dar au avut și două luni de miere separate.

După ce au petrecut timp la Paris în zilele care au urmat nunții lor din Vegas, după ce s-au căsătorit sâmbătă, Bennifer a zburat din SUA în Italia, pentru a-și petrece luna de miere 2.0 în Lacul Como.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ales Italia pentru a doua lună de miere

Proaspeții căsătoriți au fost fotografiați stând în spatele unei ambarcațiuni de viteză, navigând chiar în largul coastei din Tremezzo, în apropiere de locul unde George și Amal Clooney își au casa și, de asemenea, au fost văzuți luând prânzul la Grand Hotel Tremezzo mai devreme în acea zi.

După ce s-a raportat că J.Lo a purtat nu una, nu două, ci trei rochii de mireasă de la Ralph Lauren pentru nunta georgiană a ei și a lui Affleck, cântăreața a împărtășit prima fotografie oficială pe Instagram: un prim-plan al feței sale ascunsă în spatele unui voal alb.

Jennifer Lopez a purtat 3 rochii de mireasă Ralph Lauren

Acolo, Lopez a împărtășit o privire intimă asupra rochiilor ei, care includeau rochia de ceremonie, pe care Ralph Lauren a descris-o ca fiind o rochie coloană cu guler înalt reimaginată cu un tiv cu volane, care conținea peste 1.000 de baticuri tăiate manual și 500 de metri de țesătură cu volane care a fost atașată manual.

Cea de-a doua rochie a fost acoperită cu mii de șiruri de perle în cascadă, în timp ce a treia a fost un moment de sirenă care se strânge pe corp și la care te-ai aștepta de la J.Lo. Bellissimo!

 

citește și...