Jennifer Lopez se pregătește să facă schimb de cadouri de Crăciun cu fosta soție a lui Ben Affleck

06.12.2022, 14:56

În ciuda faptului că s-a căsătorit cu fostul soț al lui Jennifer Garner, Jennifer Lopez pare să dezvolte o legătură strânsă cu vedeta din ’13 Happening at 30′, perechea fiind programată să facă schimb de cadouri de Crăciun. “Ele au devenit tot mai apropiate de când ea și Ben și-au reaprins povestea de dragoste, dar prietenia dintre JLo și Jen se adâncește cu siguranță. Există un respect și o apreciere reciprocă reală pentru copii. Ei sunt foarte fericiți și asta face ca totul să funcționeze”

Garner împarte în prezent trei copii cu Ben Affleck,Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și fiul lor Sam, 10. Lopez, între timp, a lăudat-o adesea în mod public pe Garner în încercarea de a ajuta la reunirea familiilor lor.

“Vor face schimb de cadouri anul acesta de Crăciun, au o relație minunată”, a declarat o sursă apropiată pentru HollywoodLife.

Jennifer Lopez se pregătește să facă schimb de cadouri de Crăciun cu fosta soție a lui Ben Affleck

“Există un respect și o apreciere reciprocă reală pentru copii. Ei sunt foarte fericiți și asta face ca totul să funcționeze.”

Lopez era recunoscător pentru legătura lor nou găsită.

“Prietenia dintre JLo și Jen se adâncește cu siguranță”

“JLo este foarte recunoscătoare că prietenia ei cu Jen a evoluat în ultimele luni”, a susținut sursa.

“Ele au devenit tot mai apropiate de când ea și Ben și-au reaprins povestea de dragoste, dar prietenia dintre JLo și Jen se adâncește cu siguranță.”

Mesaj ascuns în inelul de logodnă

Cuplul  a renunțat la prima logodnă la începutul anilor 2000. Lopez a dezvăluit recent că inelul ei de logodnă a fost gravat cu un mesaj ascuns pe care scria: “Nu, plec. Nicăieri.”

“Așa își semna e-mailurile când am început să vorbim din nou. De genul: “Nu-ți face griji, nu plec nicăieri””, a declarat Lopez pentru Zane Lowe de la Apple Music în timpul unui interviu.

citește și...