Jennifer Lopez “este îngrijorată că își va pierde fanii” dacă relația cu Ben Affleck eșuează din nou, spune un expert

02.12.2022, 18:30

J-LO și Ben Affleck își fac loc cu forța în revanșa lor amoroasă și fac un mare spectacol, susține un expert în relații. Și crede că acest lucru se datorează faptului că J-Lo se teme că fanii ei se îndoiesc de ea, în timp ce Ben merge pe gheață subțire. “J-Lo are o personalitate de tip ESFJ (extravertit, simțitor, simțitor, judecător), așa că este solidară și hrănitoare, sociabilă și empatică”, explică Jo.

Expertul în relații Jo Hemmings a declarat pentru The U.S. Sun: “Ben nu va primi o a treia șansă, motiv pentru care îl vedem lipit de J-Lo, iar dacă ea simte că se comportă prost, atunci nu va fi iertat.

Comportamentul lui Ben trebuie să reflecte cuvintele pe care le folosește și trebuie să dovedească faptul că s-a maturizat și că este pregătit pentru viața pentru care ea era pregătită acum două decenii”, transmite The Sun.

Jennifer Lopez “este îngrijorată că își va pierde fanii” dacă relația cu Ben Affleck eșuează

Pentru Jennifer, toți cei care se îndoiesc de reconciliere se vor întoarce în forță și, pentru că fanii lor au trebuit să aleagă “taberele” pe vremuri, ea știe că acum se așteaptă ca ei să îmbrățișeze relația lor recent reaprinsă.

Îi pasă mai mult de ceea ce cred adepții ei decât ar fi dispusă să recunoască și prin declarațiile publice pe care le fac amândoi – fie că este vorba de un cântec, de un inel sau de o postare pe rețelele de socializare – își întăresc tenacitatea de a face să funcționeze.”

“Arată ca și cum ea încearcă prea mult”

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reaprins povestea de dragoste după o pauză de 20 de ani, se află acum în faza de lună de miere, după două nunți la începutul acestui an, și au fost ocupați să arate lumii că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Chiar și recent, vedeta pop în vârstă de 53 de ani a dezvăluit într-un interviu că pe inelul ei de logodnă cu diamant verde rafinat.

J-Lo a continuat apoi să descrie cum cuvintele au însemnat atât de mult pentru ea încât le-a inclus în noul ei album, This Is Me… Now.

Pe lângă faptul că a postat pe internet o mulțime de fotografii și videoclipuri cu cei doi împreună, J-Lo a fost văzută și afară, îmbrăcată cu o mulțime de bijuterii personalizate, cum ar fi un colier Jennifer & Ben, un colier Ben și unul pe care scrie Mrs.

“În cazul lui J-Lo, ea a avut deja o relație de lungă durată cu Ben, și a avut toate controalele care au însoțit-o, așa că acum s-a întors cu el – iar social media a crescut masiv în această perioadă de timp”, explică Jo.

“J-Lo trebuie să conducă o cale atentă între a arăta cât de mult sunt serioși, autentici și dedicați, astfel încât bijuteria, fiind lipiți unul de celălalt și o mulțime de postări de toarcere de împreună – dar nu merge peste bord în dulceață bolnăvicioasă sau pur și simplu arată ca și cum ea încearcă prea mult.

Iar pentru Ben, el trebuie să oglindească exact starea de spirit și tonul ei în orice moment, altfel mașina de speculații va începe să se pună în funcțiune. Mai mult decât orice altceva, dacă nu sunt exact sincronizați în prezentarea lor publică și pe rețelele de socializare, oamenii îi vor judeca. Această judecată poate ajunge să provoace fricțiuni, chiar certuri, în relația lor, așa că aceasta este ultima șansă a lui Ben de a arăta că vorbește serios, din punct de vedere al angajamentului.”

Ben și J-Lo s-au întâlnit prima dată în 2002, pe platoul de filmare al peliculei Gigli, când ea era căsătorită cu primul ei soț, dansatorul Chris Judd.

Când J-Lo a divorțat și a fost surprinsă sărutându-l pe Ben la bordul unui iaht de lux, cei doi s-au bucurat de o poveste de dragoste fulminantă și de o logodnă instantanee, J-Lo purtând un inel de logodnă cu diamant roz de 6 carate.

Ea a lansat chiar și videoclipul “Jenny From the Block”, în care a prezentat imagini cu povestea de dragoste tot mai publică a celor doi.

Dar, într-un mod șocant și în timp ce au apărut acuzații de înșelăciune, nunta lui Ben și a lui J-Lo a fost anulată, cei doi invocând atenția excesivă din partea presei ca fiind cauza.

Jennifer s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony și a avut doi copii, iar Ben s-a cuplat cu actrița Jennifer Garner, cu care a avut trei copii.

În luna aprilie a acestui an, Ben și J-Lo s-au logodit din nou, dar de data aceasta, în timp ce ea a afișat un inel de logodnă cu diamant verde uimitor, cei doi au continuat să spună lumii că sunt mai apropiați ca niciodată.

“J-Lo are o personalitate de tip ESFJ (extravertit, simțitor, simțitor, judecător), așa că este solidară și hrănitoare, sociabilă și empatică”, explică Jo.

“Ea ia angajamentul și loialitatea foarte în serios și putem vedea asta în cântecele ei și în determinarea ei. Ben este un tip de personalitate ESTP (extravertit, simțitor, gânditor perceptiv) și astfel aceste două tipuri funcționează cel mai bine atunci când au rezolvat o mulțime de probleme, și-au luat timp să se cunoască și recunosc faptul că atracția sexuală inițială poate să nu fie suficientă în sine. Acești doi sunt foarte compatibili, dar numai după ce au depășit obstacolele și au o conexiune rară, dar de durată. Pot exista, de asemenea, unele preocupări reziduale că dacă ar fi petrecut mai mult timp împreună, pe vremuri, ar fi funcționat pentru ei de prima dată.

Nu sunt convins că acesta este cazul, dar s-ar putea să simtă că acesta este cel mai bun mod de a funcționa, de data aceasta prin și vor recupera timpul pierdut și vor petrece mult timp unul lângă celălalt.”

 

citește și...