Jennifer Lopez, sărut pasional cu Ben Affleck, în timpul cumpărăturilor de Crăciun

14.12.2022, 18:01

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost imaginea fericirii de proaspăt căsătoriți în timp ce au făcut luni cumpărături de Crăciun de ultim moment în Brentwood, un loc de lux. Affleck și Lopez – deseori numiți în mass-media “Bennifer” – au fost unul dintre cele mai fierbinți cupluri de la Hollywood la începutul anilor 2000. Din nefericire, cei doi și-au anulat logodna în 2004 și au continuat să se căsătorească cu persoane diferite.

Cuplul – care s-a căsătorit în vară – s-a plimbat din magazin în magazin cu fiul cântăreței de 53 de ani, Max, în vârstă de 14 ani, alături de ei.

Lopez și Affleck, în vârstă de 50 de ani, au fost surprinși împărțind un sărut pasional în parcarea centrului comercial, după ce au cumpărat cadouri pentru prietenii și familia lor, trasnmite dailymail.co.uk.

Jennifer Lopez, sărut pasional cu Ben Affleck, în timpul cumpărăturilor de Crăciun

Ieșirea a fost una casual pentru cei doi, Affleck plimbându-se drăgăstos  în timp ce se ținea de mână cu iubita lui de mult timp. El s-a îndepărtat pentru scurt timp pentru a lua o pauză de țigară.

Lopez a fost elegantă fără efort într-o haină de un verde stins, suprapusă peste un tricou alb simplu, pe care l-a băgat într-o pereche de pantaloni cu picioare largi.

Cei doi au reaprins povestea lor de dragoste în mai 2021

Actrița Selena și-a purtat lucrurile într-o geantă Coach din piele verde, care a apărut în campania de toamnă 2022 în care a apărut pentru brandul ready-to-wear. Vedeta și-a păstrat machiajul ușor și natural. Lopez și-a protejat ochii cu ochelari de soare cu ramă aurie care aveau o nuanță maro retro.

Ea a părut într-o dispoziție jovială în timpul ieșirii în familie, deși s-a bucurat de ceva timp pentru ea însăși în timp ce a răsfoit singură un magazin de îmbrăcăminte de lux.

Între timp, Affleck și Max au luat niște băuturi răcoritoare mari de la un stand alimentar din apropiere pentru a le sorbi.

Actorul din Argo a făcut o figură casual-cool în timp ce a asortat blugi din denim închis cu adidași Nike de un alb strident, cu un swoosh auriu. A completat look-ul cu un tricou negru și un blazer gri marmorat pentru a se proteja de briza rece care s-a abătut asupra cartierului bogat din Los Angeles.

Acest sezon de sărbători este primul pentru Lopez și Affleck de când s-au căsătorit în timpul unei nunți la o capelă din Las Vegas, în iulie. În luna următoare, cei doi au organizat o ceremonie fastuoasă la moșia extinsă a lui Affleck din Atlanta, Georgia, în fața unei mulțimi de invitați de primă mână.

Affleck a cerut-o în căsătorie pe vedeta din “Hustlers” în aprilie, după ce a reaprins povestea lor de dragoste în mai 2021, în urma despărțirii lui Lopez de starul MLB Alex Rodriguez, în vârstă de 47 de ani. Cei doi s-au logodit anterior în 2003, după ce au jucat împreună în filmul Gigli, un eșec de box office, lansat în 2002.

Affleck și Lopez – deseori numiți în mass-media “Bennifer” – au fost unul dintre cele mai fierbinți cupluri de la Hollywood la începutul anilor 2000. Din nefericire, cei doi și-au anulat logodna în 2004 și au continuat să se căsătorească cu persoane diferite.

În timp ce Lopez s-a căsătorit cu cântărețul latin Marc Anthony, Affleck a trecut mai departe cu actrița Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani, în vârstă de 13 Going On 30. Affleck și Garner împart trei copii: Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani.

Fostul cuplu s-a despărțit în 2016, deși divorțul lor nu a fost finalizat decât în 2018. În prezent, ei își co-părăsesc copiii pe cale amiabilă.

Povestea de dragoste reaprinsă a lui Lopez cu Affleck este sursa de inspirație pentru viitorul ei album, This Is Me… Acum. Este o continuare a albumului inspirat de Ben Affleck pe care l-a lansat în urmă cu aproape două decenii.

Albumul ei din 2002, This Is Me… Then a fost realizat pe vremea când era logodită cu actorul premiat cu Oscar.

This Is Me… Now este programat să fie lansat cândva în 2023. Lista de piese include diverse titluri care surprind povestea ei de dragoste cu Affleck.

 

citește și...