Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie, pentru a doua oară. Cum arată inelul de 3 milioane de dolari

13.04.2022, 12:40
Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie, pentru a doua oară. Cum arată inelul de 3 milioane de dolari

A treia oară e cu noroc? Mai degrabă a doua oară, dacă ești Jennifer Lopez și Ben Affleck. Diva a fost cerută în căsătorie, pentru a doua oară, de Ben Affleck. Solista a arătat imagini cu diamantul splendid, de 3 milioane de dolari.

Săptămâna trecută, Lopez a postat un videoclip pentru a spune că ea și Affleck s-au logodit din nou – la aproape două decenii după ce și-au anulat prima logodnă, în 2004. Acum, Lopez împărtășește mai multe detalii despre cererea în căsătorie.

Actrița „Marry Me” a început clipul cu urmă roarea replică : „Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău s-ar putea împlini?”

JLo a fost cerută de nevastă

Cererea în căsătorie a avut loc în baie, iar vedeta se afla în cada plină cu spumă atunci când Ben s-a așezat în genunchi

„Sâmbătă seara, în timp ce mă aflau în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), frumoasa mea dragoste s-a pus pe un genunchi și m-a cerut în căsătorie”, a scris ea. „Am fost luat complet luată prin surprindere și m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând să-mi înțeleg faptul că, după 20 de ani, asta se întâmpla din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: «Este un da?» Am spus DA, desigur, că este un DA”, a povestit Lopez pe platformele ei sociale”.

”O a doua șansă la dragostea adevărată”

De data aceasta, Affleck i-a oferit  lui Lopez un inel cu două diamante mai mici pe fiecare parte a unui diamant verde mare în mijloc – o nuanță diferită de diamantul roz cu care a cerut-o prima dată.

Lopez a adăugat că propunerea a făcut-o să zâmbească „atât de mult”, încât „lacrimile îi curgeau pe față”. Ea a spus că „se simțea incredibil de fericită”.

„Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată… doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a mai spus vedeta internațională, cu o avere de 400 de milioane de dolari.

De asemenea, probabil că Affleck a apreciat că verde este semnificativ pentru Lopez, deoarece a vorbit despre nuanță ca fiind „culoarea ei norocoasă” într-un alt buletin informativ On the JLo în weekend.

„Poate vă amintiți o anumită rochie verde”, a scris ea, probabil referindu-se la iconica rochie Versace pe care a purtat-o la Premiile Grammy în 2000. „Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când purtam. verde. Poate fi o coincidență, poate nu. Dar când m-am uitat mai bine, mi-am dat seama că nu există coincidențe.”

Pentru Jennifer Lopez aceasta ar fi cea de-a șasea logodnă. Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Anul trecut a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost cuplaţi între anii 2002 şi 2003 şi au reluat legătura anul trecut, în primăvară.

 

citește și...